Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hylles etter storskalpen: - Kan bli et av de beste lagene i verden

England i ekstase etter snuoperasjonen.

NYTT HÅP: Det unge laget gir England håp for framtiden. Foto: EPA/ANNEGRET HILSE/NTB Scanpix
NYTT HÅP: Det unge laget gir England håp for framtiden. Foto: EPA/ANNEGRET HILSE/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Tyskland - England 2-3 (1-0)

(Dagbladet): To fine scoringer av Harry Kane og Jamie Vardy og en heading fra Eric Dier sørget for at England kom sterkt tilbake og vant 3-2 mot Tyskland i Berlin i går. Nå hylles det engelske landslaget fra mange hold.

Anført av spillere som Tottenham-trioen Eric Dier, Dele Alli og Harry Kane, var det et «nytt» England som stilte opp i Tyskland.

Den tyske fotballegenden Lothar Matthäus ble fullstendig overrasket over det unge mannskapet til Roy Hodgson, som viste en stor vilje til å vinne.

- Dette er et lag som har en bra sjanse, når de spiller som i dag, til å bli et av de beste lagene i verden om tre år, sier Matheus ifølge Daily Mail.

Fint øyeblikk Tidligere England-manager Glenn Hoddle mener forestillingen er det beste vi har sett av England siden de slo nettopp Tyskland 5-1 i München i 2001. Han kaller det et «perfekt forestilling».

Roy Hodgson var også i strålende humør etter snuoperasjonen, som han kaller «det fineste øyeblikket som England-manager». Samtidig var han også ydmyk etterpå.

- Det er en vennskapskamp og vi har en lang vei å gå før vi kan si at vi er i nærheten av Tyskland med alt de har oppnådd, sier Hodgson ifølge BBC.

- Vi må ikke glemme at dette er et lag som har en jobb foran seg, sier landslagssjefen videre.

Hva med Rooney? Premier League-storscorerne Jamie Vardy og Harry Kane viste at de kan spille sammen på topp i går, og begge leverte varene. Vardy kom innpå i det 71. minuttet, men rakk likevel å score et vakkert mål.

Samtidig blusset diskusjonen rundt Wayne Rooney opp. Spissen var på ingen måte savnet i går, og det settes spørsmålstegn ved om han fortjener en plass på dette engelske laget.

- Jeg er en stor fan av Wayne Rooney. Men i dag savnet vi ham ikke under kampen, sier Hodgson.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart