Erling Braut Haaland

Hylles før superduellen

- Han kan bli en av tidenes beste.

FEIRER: Erling Braut Haaland har allerede feiret fem scoringer denne sesongen. Foto: Reuters
FEIRER: Erling Braut Haaland har allerede feiret fem scoringer denne sesongen. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Erling Braut Haaland har aldri slått Bayern München. Tirsdag får nordmannen sin femte muligheten til å gjøre nettopp det.

Og Haaland kunne ikke kommet inn i den kampen i bedre form. For etter bare to kamper denne sesongen står 21-åringen med hele fem mål og tre målgivende pasninger.

- Haaland ser ut som han har nådd enda et nytt nivå, forteller Viasats Bundesliga-kommentator Eivind Bisgaard Sundet til Dagbladet.

- Kan komme et troneskifte

Han gleder seg stort til å kommentere det som blir en superduell mellom nordmannen og Bayerns stjernespiss Robert Lewandowski. Hvem som er best av de to, tør ikke Sundet å svare på ennå.

- Det vanskelig å si. Det må man nesten telle opp etter sesongen. Det kan komme et slags troneskifte i spissverdenen denne sesongen. Og den første duellen får vi nå, sier han og fortsetter:

- Men vi skal huske på at Lewandowski bare for noen måneder siden slo målscorer-rekorden til Gerd Müller, så han er fortsatt kongen, mener kommentatoren.

Og nettopp Gerd Müller vil nok også bli et tema før supercupfinalen. Bayern München-legenden gikk bort søndag og dette vil være Bayerns første kamp siden Müllers bortgang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer