Hylles i England: - Jeg håper å spille i Premier League neste sesong

Takker familien for støtten etter straffebom.

(Dagbladet): Peterborough-spiller Martin Samuelsen forlot banen med svært gode skussmål etter gårsdagens tap mot West Bromwich (1-1, 4-5 etter straffer). Til tross for at han bommet på straffe, ble unggutten fremhevet som en av kampens store spillere.

- Det var en bra kamp fra start til slutt, med unntak av straffebommen. Jeg prøver å gjøre det jeg er god på, og lykkes med det, sier Samuelsen til Dagbladet.

I dag blir han hyllet av britiske presse, og det er tydelig at navnet hans er i ferd med å vekke stadig mer interesse i England.

«...Hvem er denne 18-åringen som er på utlån fra West Ham», spør den britiske avisa Daily Mail i sin overskrift i dag.

Også lokalavisa Petersborough Telegraph skryter av det unge talentet etter gårsdagens kamp - og belønner ham med 9 på spillerbørsen.

- Stjal oppmerksomheten I begrunnelsen skrev sportsreporter Alan Swan blant annet at den unge midtbanespilleren stjal oppmerksomheten på banen, og at Samuelsen tidvis fikk rutinerte midtbanespillere som McClean og Gardner til å se ut som nybegynnere.

I januar ble det klart at utlånet fra West Ham blir forlenget ut året, og inntil da ønsker Samuelsen å fortsette den gode trenden.

- Jeg trives veldig godt. Planen er å gjøre det bra her, sier Samuelsen til Dagbladet.

Premier League-håp Hva som skjer etter sesongslutt er ikke bestemt enda, men målet har han likevel klart for seg: 

- Jeg håper å spille i Premier League neste sesong, sier Samuelsen.

- Hvis jeg fortsetter utviklingen og bare stabiliserer meg på det nivået, så er det fullt mulig, legger han til.

Selv hadde ikke Samuelsen fått med seg den gode omtalen da Dagbladet snakket med ham torsdag formiddag. Støtten fra familien hadde derimot ikke gått upåaktet hen.

- Hvis du vil ta det med, så vil jeg komme med en liten «shout-out»? Jeg vil gjerne berømme tanten og onkelen min som så kampen fra Canada.

- De er stolte alle sammen, og støtter meg i forhold til straffebommen. Det betyr utrolig mye, det forsterker bare de gode følelsene jeg har for at jeg har spilt bra. Og når jeg ikke har spilt bra så er det en utrolig viktig støtte.