Primera Division

Hylles i Spania

Lokalavisa El Diaro Vasco: - Selv i kampens siste minutter så det ut til at han hadde nok bensin til å løpe i 90 minutter til.

LEVERTE VARENE: Martin Ødegaard har all grunn til å være fornøyd med debuten for Real Sociedad. Foto: NTB scanpix
LEVERTE VARENE: Martin Ødegaard har all grunn til å være fornøyd med debuten for Real Sociedad. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Valencia - Real Sociedad 1-1

VALENCIA (Dagbladet): Martin Ødegaard (20) får strålende omtale i spanske aviser etter debuten for Real Sociedad lørdag kveld. Etter noen dramatiske sluttminutter reddet laget fra San Sebastian 1-1 mot Valencia.

Ødegaard var ikke delaktig i scoringen, men han traff på nesten samtlige pasninger på mektige Estadio Mestalla. Og han var mye involvert i spillet foran 42.000 tilskuere.

De norske reaksjonene i går kveld var umiddelbart positive. Og hyllesten er ikke mindre i Spania i dag. Omkvedet er at 20-åringen leverte en oppsiktsvekkende god debut i den sommerhete kvelden.

- Nordmannen var den beste spilleren i angrep og deltok også i de defensive oppgavene. Selv i kampens siste minutter så det ut til at han hadde nok bensin til å løpe i 90 minutter til, skriver lokalavisa El Diaro Vasco.

- Mye kvalitet

Avisa siterer trener Imanol Alguacil:

- Han har mye kvalitet og det spiller ingen rolle hvilket nivå han spiller på. Han har masse talent å flyte på, og utmerket seg også i det defensive spillet. To av pasningene hans kunne endt med scoringer. Martin hadde også selv to muligheter til å score. Jeg er fornøyd med prestasjonen til ham og laget. Vi må være klar over at Ødegaard spilte en god kamp, også fordi lagkameratene klarte å mate ham hele tida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer