Hylles i tordentale

Ole Gunnar Solskjærs (48) jobb i Manchester United er ikke glemt av Patrice Evra (40).

Publisert
Sist oppdatert

I en fire minutter lang tordentale på Instagram, tar tidligere Manchester United-spiller Patrice Evra, Ole Gunnar Solskjær i forsvar og legger press på spillerne.

- Fansen ville sparke Solskjær. Til og med til meg skrev folk #OleOut. Og det som gjør meg trist er at Ole bare dømmes på sine siste to uker, men folk glemmer hva han gjorde før det, sier Evra og fortsetter:

- Han brakte håpet tilbake til denne klubben og alle kan være enige med meg i det, sier Evra.

Han ber også fansen gi den nye manageren Ralf Rangnick tid.

- Nå er det en ny manager og vi må stå sterkt bak han. Han kommer med en ny filosofi og nye metoder. Spillerne må tilpasse seg og man må gi han tid. Han er ikke en tryllekunstner, sier Evra.

Han legger så presset over på United-spillerne.

- Det er spillernes ansvar nå. Klubben sparket Ole og nå er det ingen unnskyldninger, sier Evra og fortsetter:

- I stedet for å snakke om manageren, så må vi snakke om spillerne. Dere spiller for Manchester United, vet dere hvor heldige dere er som spiller for denne klubben? Så vis det, vis det til oss, vær så snill. Det er det vi venter på. Hvis dere ikke tåler kritikk når man spiller en dårlig kamp, så kan dere dra fra klubben, avslutter Evra.

HYLLES: United-fansen hyllet Ole Gunnar Solskjær under den første hjemmekampen etter at normannen fikk sparken i klubben. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Manchester United gikk i går videre i FA cupen etter en knepen 1-0-seier mot Aston Villa. Seieren kom etter Rangnicks første tap som United-manager forrige uke.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer