Megan Rapinoe

Hylles som «ikonisk» etter dette

Få har befestet sin stjerneposisjon som Megan Rapinoe i dette VM.

HYLLES: USA-stjerna Megan Rapinoe er en av VMs største stjerner. Nå hylles hun for målfeiringen etter at hun sendte USA til semifinale. Foto: REUTERS/Benoit Tessier
HYLLES: USA-stjerna Megan Rapinoe er en av VMs største stjerner. Nå hylles hun for målfeiringen etter at hun sendte USA til semifinale. Foto: REUTERS/Benoit Tessier Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Få, om noen, har stått for like mange spaltecentimeter som USA-stjerna Megan Rapinoe (33) under årets fotball-VM. Veteranen er nemlig særdeles frittalende, og er ikke redd for å si akkurat det hun mener.

Blant annet har hun rukket å havne i ordkrig med USAs president Donald Trump i løpet av mesterskapet.

Uansett har Rapinoe blitt en enormt populær skikkelse i kvinnefotballen. Nå hylles hun ifølge CNN som «ikonisk» etter at hun ble kampens store spiller da USA senket storfavoritten Frankrike i kvartfinalen. Målfeiringen tar av i sosiale medier.

- Dette er et av mine favoritt-sportsbilder dette tiåret. Takk for at du er en så stor inspirasjon for min datter. Du var utrolig, skriver Bill Simmons, som figurerer som fotballekspert på amerikansk tv.

Hylles

Kampen mellom Frankrike og USA - to stormakter i kvinnefotballen - ble i ettertid hyllet som en av de aller største i historien. Det ble en thriller av en fotballkamp, og Rapinoe ble med sine to mål kampens store spiller.

På sosiale medier har folk nå gått så langt som å stille seg bak henne i en presidentvalgkamp (hvor hun for øvrig ikke stiller), mens andre mener at det bør reises statuer av 33-åringen landet rundt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer