Martin Ødegaard Arsenal

Hylles verden rundt

Martin Ødegaards reise tilbake til toppen rører fotballfolk over alt.

STYRER ALT HOS DE BESTE: Martin Ødegaard er i fantastisk form på toppen av Premier League. Arsenal slo Manchester United 3 - 2 i en kamp der den norske kapteinen på nytt regjerte midtbanen. FOTO:Reuters/Peter Cziborra
STYRER ALT HOS DE BESTE: Martin Ødegaard er i fantastisk form på toppen av Premier League. Arsenal slo Manchester United 3 - 2 i en kamp der den norske kapteinen på nytt regjerte midtbanen. FOTO:Reuters/Peter Cziborra Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.

EN fantastisk fotballkamp endte i føttene på Martin Ødegaard. Treffet hans fra ti, tolv meter var langt fra perfekt, men ballen kunne kanskje gått rett i mål om ikke lagkameraten Eddie Nketiah hadde brutt ballbanen på ren refleks.

Da forsvant 3 - 2 scoringa på overtid inn i VAR-rommet, før den kom godkjent tilbake med en margin på en centimeter eller to:

  • En magisk avgjørelse på en magisk kveld.

Arsenal hadde vunnet toppoppgjøret mot Manchester United, avstanden bakover til Erling Braut Haalands City holdt seg og verden ligger for den 24 år gamle nordmannens føtter.

Aldri har et storlag i Premier League imponert mer med en norsk kaptein. Arsenal har fått seg en lederskikkelse som blir sett av alle, og som ser alt på banen:

- Ødegaard hadde igjen blikket. Alltid på jakt etter en perfekt vinkel, og hele tida ute etter å skade United, skriver den britiske storavisa The Guardian.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.