STOR KVELD:  Neymar scoret to av målene da Brasil slo Kroatia 3-1. Etterpå hyllet han kjæresten Bruna Marquezine på Instagram. Foto: NTB Scanpix
STOR KVELD: Neymar scoret to av målene da Brasil slo Kroatia 3-1. Etterpå hyllet han kjæresten Bruna Marquezine på Instagram. Foto: NTB ScanpixVis mer

Hyllet av Brasil - da sendte Neymar en frekk pasning til kjæresten

- En nesten perfekt dag ...

(Dagbladet): Verden har fått en foreløpig VM-helt. Brasil har snakket om ham i flere år. Nå begynner også resten av verden å forstå den sanseløse galskapen rundt Neymar (22).

I går kveld scoret han to mål, da Brasil slo Kroatia 3-1 i åpningskampen. «Konge i første forsøk», skriver Dagbladets papiravis i dag. Brasilianske aviser er ikke mindre begeistret.

Så hva gjør Neymar midt i jubelrusen? Legger ut et bilde av seg selv og kjæresten Bruna Marquezine på Instagram.

«Takk for å være en del av dette øyeblikket, den store drømmen. I dag var en nesten perfekt dag ... Jeg savnet bare deg. Gratulererer med Valentinsdagen, kjæresten min.»

Amorøs Brasilianerne hadde til orientering Valentinsdag i går. Vanligvis faller denne dagen på 14. februar. Og Neymar tok sine amorøse oppgaver på alvor, selv på den store fotballdagen for Brasil.

Bruna Marquezine er brasiliansk skuespiller. Hun og Neymar ble kjærester i 2013. I februar var det slutt, men de siste månedene har de funnet tonen igjen.

Før VM ble de observert i varm omfavnelse i forbindelse med Brasils trening.

Støtte - Det var en fantastisk opplevelse, og vi spilte med en enorm støtte fra tribunen, sa Neymar etter kampen.

Neste kamp er mot Mexico 17. juni.

Brasil har et enormt press. Bare suksess kan demme opp for protestene mot mesterskapet på hjemmebane.