Hyllet med sang

Siena-fansen tok bølgen og vartet opp med en egen Flo-sang da stryningen scoret sitt første mål i serie A i går.

Siena- Empoli 4- 0.

Flo kom inn som innbytter 62 minutter ut i kampen. Bare seks minutter seinere fullførte han Sienas målfest med en iskald vipp italienske medier omtaler som «delikat».

- Det var et fint mål. Ikke utrolig kjempevanskelig, men en fin måte å åpne scoringene i serie A på. Jeg fikk et fint gjennomspill av jugoslaven Nikola Lazetic, sier en fornøyd Tore Andre Flo.

Hjemmefansen tok helt av på tribunen, selv om kampen for lengst var avgjort etter superspissen Enrico Chiesa hat-hatrick. Nordmannen er nemlig allerede blitt en stor helt hos Siena-fansen.

- De tok bølgen, og så tror jeg at de allerede har laget en sang om meg. Jeg hørte iallfall navnet mitt i en sang, så det er gøy, sier Tore Andre Flo.

Hjemmedebuten

Proff-Flo har scoret i debuten for Chelsea, Glasgow Rangers og Sunderland. I Italia kom den første nettkjenningen i kamp nummer to.

Eller slik Tore Andre velger å se det:

- Jeg scoret i hjemmedebuten...

- Det er godt å få unna den første scoringen i en ny liga og nytt land. Slikt hjelper alltid, sier Flo til Dagbladet.

Dette var nemlig Flos første offisielle møte med fansen hjemme på Artemio Franchi Stadion.

Helt fram til bare noen timer før kampstart var Flo usikker på om han i det hele tatt var aktuell for gårsdagens kamp. På grunn av leggskaden har han nemlig knapt trent sammen med sine nye lagkamerater den siste uka

- Jeg vet at trenerne diskuterte om de skulle ta sjansen på å ta meg ut i troppen. Nå er jeg veldig glad for at de tok den sjansen. Jeg kunne ikke vært med glad akkurat nå, både på egne og lagets vegne.

Nye venner

- Er du helt frisk nå?

- Jeg har fortsatt litt kjenning i leggen. Men det er så lite at det i løpet av et par dager vil være helt bra.

Seieren og scoringa feiret Flo på restaurant med noen nye venner han har fått i Siena.

- Nå smaker det bra med en god middag og god vin. Jeg burde kanskje ikke sagt det siste, men i dag er det vel lov, smiler Flo.

Nyopprykkede Siena er blitt tippet som den klareste nedrykkskandidaten av de fleste. Men etter fire poeng på tre kamper har Flo stor tro på mer suksess i fortsettelsen.

Sensasjon

- Jeg tror vi kommer til å holde oss. For mange vil det være en sensasjon i seg selv. Men laget fungerer så bra at dette kan bli morsomt.

Forhåpentligvis kan Flo og Enrico Chiesa score de nødvendige målene. Flo sier dette om mannen bak lagets tre første mål i går:

- Han er utrolig god, og hans imponerende statistikk i serie A taler for seg selv. Han minner meg faktisk litt om Zola.

- Føler du at serie A passer deg bra?

- Ja, iallfall så langt. Her er det mye teknisk spill, og det liker jeg. Her er det også lov å misse litt om man prøver på noe stilig.

DELIKAT SCORING: Etter 68 minutter kom den første italienske scoringa til Flo. Italienske nettsteder karakteriserer den som «delikat».