Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hyllet som helt

Mats Zuccarello (32) ble hyllet som en helt under hans første kamp i Madison Square Garden siden han forlot New York Rangers tidligere i år.

FORTSATT POPULÆR: Mats Zuccarello returnerte til New York med sin nye klubb Minnesota og fikk en varm velkomst av gamleklubben. Foto / video: NTB Scanpix / Viasat Vis mer

Natt til tirsdag returnerte Mats Zuccarello (32) til Madison Square Garden for første gang siden han forlot New York Rangers for Dallas Stars tidligere i år.

Kampen endte med 3-2 tap for nordmannen og Minnesota Wild, men det var hyllesten som skapte mest oppmerksomhet.

The Atlantic-journalist Michael Russo delte et bilde av en kvinne som hadde laget en plakat med et norsk budskap til 32-åringen.

ZUCCA IMPONERTE: Etter tre tap på rad kunne Mats Zuccarello og Minnesota Wild juble etter seier over Anaheim Ducks. Nordmannen var sterkt delaktig med scoring og målgivende pasning. Video: Viasat Vis mer

Hyllest

«Kjære Mats. Velkommen tilbake og tusen takk for alle åra du spilte som en Ranger. Vi er så glad i deg og savner deg mer enn du aner. Du vil alltid være min favorittspiller», uansett hvilket lag du spiller for, står det skrevet på plakaten.

Russo skrev samtidig at over 200 Rangers-supportere har møtt opp for å ønske Zuccarello velkommen tilbake.

Zuccarello var også den siste til å forlate isen for å gå i garderoben med laget sitt Minnesota Wild.

- Jeg har aldri sett liknende, skriver Russo.

MÅL: Mats Zuccarello scoret sitt andre mål på tre kamper, men klarte ikke hindre tap mot St. Louis Blues. Minnesota Wild tapte 3-4. BIlder fra Viaplay Vis mer

Bevet Zuccarello

- Zuccarello var den siste til å forlate isen, og supporterne ropte «Zuuuuc».

I pausen før tredje periode ble det vist en video med høydepunkter fra nordmannens karriere i Rangers. Videoen avsluttet med ordene «Thank you Zucc!», og en tydelig beveget Zuccarello fulgte med.

- Det er så man får frysninger på ryggen. For et forhold han fikk til folk i New York, kommenterte TV-reporterne, ifølge NTB.

TILBAKE: Minnesota Wild tape 3-6 mot Dallas Stars etter å ha ledet 3-0 om lag halvveis i kampen tirsdag. Mats Zuccarello markerte seg med en målgivende pasning. Dette var første gang Zuccarello spilte mot Dallas Stars etter at nordmannen signerte en femårskontrakt med Wild i juli. I forrige NHL-sesong spilte Zuccarello 15 kamper, i tillegg til en k... Vis mer

Varm velkomst

På TV-bilder fra kampen kan man også se supportere som staver «Zuuc» med matchende bekledning. I tillegg er det bannere med liknende hyllest til 32-åringen på tribunen.

- Den varmeste velkomsten tilbake til Madison Square Garden for Mats Zuccarello, skriver den offisielle Twitter-kontoen til NHL.

Ishockeystjerna var Rangers-spiller fra 2013 til 2019. Fra Rangers gikk ferden til Dallas Stars, og videre til Minnesota Wild før denne sesongen.

MATS «KVARTEN» ZUCCARELLO: Mats Zuccarello har skrevet under på en svært lukrativ avtale med Minnesota Wild. Det får han høre av den norske landslagskompisen Alexander Bonsaksen. Reporter: Fredrik N. Filtvedt. Vis mer

Tøff avskjed

32-åringen rakk å spille over 500 kamper for New York Rangers før han fikk beskjed om at han var blitt byttet bort til Dallas Stars i februar. I et intervju med avisa Minneapolis Star Tribune omtaler han beskjeden som «tøff å akseptere».

- Plutselig ville de ikke ha deg mer. De gikk i en annen retning. For meg var det hardt å akseptere i starten. Jeg blir følelsesmessig involvert på den måten. Jeg er lojal og ville bli på laget, sier han.

Minnesota Wild har tapt 15 av 24 kamper så langt denne sesongen, og kjemper i bunnen av NHL.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media