Hyllet Zlatan med en enorm «Z», så ble den byttet ut med Malmös klubblogo

På skandinavias høyeste bygning.

SETTER ZLATAN HØYT: Zlatan Ibrahimovic ble hyllet på denne måten på skandinavias høyeste bygning i går. Noen timer seinere ble Z-en byttet ut med Malmö FFs klubblogo. Foto: REUTERS / Photo STR / TT / NTB Scanpix og MFF / Handout / NTB Scanpix
SETTER ZLATAN HØYT: Zlatan Ibrahimovic ble hyllet på denne måten på skandinavias høyeste bygning i går. Noen timer seinere ble Z-en byttet ut med Malmö FFs klubblogo. Foto: REUTERS / Photo STR / TT / NTB Scanpix og MFF / Handout / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kveldens mest interessante Champions League-kamp med skandinaviske øyne er uten tvil Malmö FFs hjemmemøte med Paris Saint-Germain.

Ikke fordi alle forventer seg en jevnspilt og morsom fotballkamp, men fordi Zlatan Ibrahimovic vender hjem til Malmö.

Dette er første gang superstjernen møter moderklubben i hjembyen i en kamp av betydning, og Malmö står nærmest stille før byens store sønn skal svinge seg i manesjen i kveld.

Rager høyt Zlatan ankom Skåne sammen med resten av PSGs stjernespekkende mannskap i går, og da fikk han seg en ganske spesiell velkomst.

Den 190 meter høye skyskraperen «Turning torso», som forøvrig er skandinavias høyeste bygning, var nemlig preget med en gigantisk blålysende «Z» i går ettermiddag.

Da Zlatan møtte til pressekonferanse noen timer seinere, var han uvanlig ydmyk. Da han fikk spørsmålet om han hadde ventet seg en slik velkomst, var svaret:

- Absolutt ikke. Da hadde jeg ljugd. Det er ikke mange spillere som får oppleve dette, men jeg opplever det nå, og det skal jeg forsøke å nyte så lenge det varer. Det var en stor «Z» på Turning Torso, og da vi kjørte gjennom byen med buss så man folks reaksjoner. Det var kaos overalt.  Det skjer faktisk på ordentlig, det er levende. Nå prøver jeg bare å nyte det. Jeg visste at jeg skulle spille i Champions League, men jeg visste ikke at Malmö skulle gjøre det. Nå avhenger alt av dem, sier spissen, ifølge Expressen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer