Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hyrer egen skrift-ekspert

Lyn-direktør Morgan Andersen vil koble inn en ekstern skriftekspert og politiet som svar på anklagene om dokumentforfalskning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mikels advokat Steven Tregear skal vise til en undersøkelse av dokumentet gjort av en kriminalteknisk skriftekspert. Konklusjonen er at Andersen skal ha forfalsket en avtale, datert 22. april i år

-  Dette er en grov påstand, og naturlig blank løgn. Vi skal svare på dette med å hyre inn ekstern skriftekspertise, sier Morgan Andersen til Dagbladet.

Bare én underskrift

Mikels agent John Shittu hevder at hans egen og Mikels underskrift på dokumentet av 22. april skal være kopiert fra en avtale mellom partene i september 2004.

En avtale Morgan Andersen tilbakeviser at eksisterer.

-  Den eneste kontrakten jeg og John Shittu har skrevet under på er avtalen fra 22. april. Om han har et annet dokument, hvorfor legger han da ikke fram den originalen? Og hvorfor har de i så fall ikke hevdet dette tidlligere?

Leverte feil avtale

Lyn fikk tidligere denne uka kopi av de nye dokumentene Lyns motpart har sendt til FIFA. Der hevder motparten av Morgan Andersen skal være politianmeldt.

Det tilbakeviser han.

-  Men det er ingen tvil om at disse påstandene er en stor belastning. Jeg har et liv, og familien min har et liv. Å hevde at dette ikke går inn på oss vil være å juge, sier Morgan Andersen.

Lyns proffkontrakt med Mikel av dato 22. april ble først avvist av NFF, fordi den så ut til å være tuklet med. Det forklarer Morgan slik:

-  Det var en administrativ glipp fra vår side. Det var avtale mellom oss og faren til Mikel som først ble sendt til NFF, og den så slik ut på grunn av faksing fram og tilbake til Nigeria.

25. mai ba NFF om å få originalkontrakten mellom partene. Den fikk de 30. mai. Det er avtalen av 22. april, som er skrevet under av Morgan Andersen, John Obi Mikel og John Shittu.

Det er avtalen som er godkjent av både NFF og FIFA, men som Shittu & Co. nå hevder er falsk.

TRYGG: Lyn-direktør Morgan Andersen er trygg på at forfalskningspåstandene ikke får konsekvenser. I går så han Lyn banke IFK i Royal League.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!