Hysén kryper ikke på Lerkendal i kveld

Var stor i kjeften.

• Direkte på Dagbladet.no kl. 20.45: Rosenborg - Schalke

(Dagbladet.no): - Om Chelsea ikke slår Rosenborg skal jeg krabbe tolv mil, smalt det eplekjekt fra den gamle Liverpool-helten Glenn Hysén dagen før trønderens bragd på Stamford Bridge.

Svensken jobber som ekspertkommentator for Viasat, og ble umiddelbart etter kampslutt konfrontert med uttalelsen av Jan Åge Fjørtoft og Erik Solér.

- Du får komme til neste kamp i Trondheim og krabbe fra hotellet til Lerkendal og avslutte med en æresrunde der, tar du den? spurte Solér.

- Ja, den tar jeg, svarte Hysén.

Men de som hadde gledet seg til å se en svenske på alle fire med kurs for Lerkendal i kveld, må tro om igjen.

Kanskje 24. oktober?

Når dommeren blåser i gang Rosenborg - Schalke klokka 20.45, befinner Hysén seg på Mestella, der han skal kommentere Valencia - Chelsea.

IKKE PÅ ALLE FIRE: Tidligere Liverpool-helt Glenn Hysén kommer ikke til Lerkendal i kveld, slik han sa på direkten etter Rosenborgs sterke resultat på Stamford Bridge. Foto: Dagbladet
IKKE PÅ ALLE FIRE: Tidligere Liverpool-helt Glenn Hysén kommer ikke til Lerkendal i kveld, slik han sa på direkten etter Rosenborgs sterke resultat på Stamford Bridge. Foto: Dagbladet Vis mer

- Vi kan dessverre ikke være på Lerkendal. Det er Valencia - Chelsea som er hovedkamp i Sverige, så det er ikke aktuelt at Glenn dukker opp i kveld, opplyser programsjef for Viasat Sport i Sverige, Lomberto Flauto.

Ny dato for Hysén-kryping er foreløpig satt til 24. oktober - da Valencia kommer på besøk til Trondheim. Men heller ikke da er det noen garanti for at Hysén gjennomfører det han lovet.

- Glenn er bare på plass der vi sender hovedkampen fra. Rosenborgs kamp mot Valencia er aktuell, vi må se til at det blir hovedkampen vår. Det jobbes frenetisk for at han skal krype rundt banen før avspark, sier Flauto til Dagbladet.no.

Hysén kryper ikke på Lerkendal i kveld
<B>INGEN HYSÉN:</B> Lerkendal må smøre seg med tålmodighet.