- Hysterisk om Solskjær

United-manager Alex Ferguson liker ikke Solskjær-historiene.

(Dagbladet.no): Den siste uka er det blitt hevdet at Ole Gunnar Solskjær trenger en ny kneoperasjon og at han er ute for resten av sesongen. Alt er avvist av 30-åringen selv.

Nå kommer også manager sir Alex Ferguson inn med forsikringer om nordmannens helse. Solskjær har ikke spilt fotball siden september.

- Jeg har lest greiene, og det var litt hysterisk, sier Ferguson om oppslagene rundt Solskjærs skade.

- Vårt medisinske legeapparat ble temmelig opprørt over det, fordi dette ikke er diagnosen vi har fått. Vi tror det går bra med Ole, sier Ferguson til nyhetsbyrået PA.

Nordmannen ble igjen i Manchester mens United reiste på treningsleir til Dubai denne uka. Den skotske treneren forsikrer at Solskjær ikke er langt unna spill.

- Han fikk en pause i forrige uke, fordi han har jobbet så hardt. Men han trener igjen denne uka, og akkurat nå er det ingen problemer.

- Vi har behandlet dette på rett måte. Vi har gitt ham et avbrekk på tre måneder, og forhåpenligvis er han snart tilbake.

  • Louis Saha ble i dag offisielt klar for United. Han koster hele 12,825 millioner pund (omlag 160 mill. kroner) og har skrevet under en femårskontrakt. Franskmannen får trøye nummer ni i klubben.

    (Dagbladet.no)

SNART TILBAKE:</B> Alex Ferguson avkrefter at Ole Gunnar Solskjær har ytterligere problemer med kneet.