Hyypiä ønsker Bowyer velkommen

Lee Bowyer kommer stadig nærmere å bli Liverpool-spiller, og kaptein Sami Hyypiä gleder seg på forskudd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for at Leeds-spilleren har brukt hele uke på å forhandle om kontrakt med Liverpool, skal det bare være detaljer som mangler før Bowyer skriver navnet sitt på det avgjørende papirstykket - og blir Liverpool-spiller.

I dag reiste imidlertid laget til Frankrike for å spille treningskamp mot Le Havre, uten Lee Bowyer. Bremseklossen i forhandlingene skal være en million pund - 11,4 millioner kroner - som Bowyer skylder Leeds i etterkant av rettssakene mot ham, skriver Ananova.

- Lee blir en forsterkning for oss. Han vil tilføre oss noe nytt, og det er ingen tvil om at han vil gjøre oss sterkere, sier Sami Hyypiä ifølge The Mirror.

Den digre finnen har overtatt kapteinsvervet i klubben etter at Jamie Redknapp flyttet til Tottenham.

Liverpool har hentet spennende spillere tidligere i sommer: Franskmennene Alou Diarra og Bruno Cheyrou og Senegals VM-spiss El-Hadji Diouf. Sami Hyypiä tror likevel Bowyers erfaring fra engelsk fotball blir viktig.

- Det kan være bra å få noen som også har erfaring fra Premier League. Lee Bowyer er en god spiller. Når du kommer som en dyr spiller, er det alltid en høy standard å leve opp til. Men alle spillerne vi har kjøpt er gode spillere, og det gjelder også Lee, sier Hyypiä ifølge Liverpools hjemmeside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer