TROLIG KLAR: Sami Hyypiä holdt bare en time i helga, men det er ingenting som tyder på at han ikke skal spille mot Rosenborg i morgen.
TROLIG KLAR: Sami Hyypiä holdt bare en time i helga, men det er ingenting som tyder på at han ikke skal spille mot Rosenborg i morgen.Vis mer

Hyypiä vil stoppe sultent RBK

- De er nok tent etter CL-kvaliken.

|||LEVERKUSEN (Dagbladet): Bayer Leverkusen-trener Jupp Heynckes sa til Dagbladet tidligere i dag at han får frysninger på ryggen bare av å tenke på Rosenborg. Bakgrunnen er tapet han opplevde med Real Madrid på Lerkendal i 1997.

Heynckes vil ikke gå i undervurderingsfella igjen.

Også Sami Hyypiä forteller at de er forberedt på å møte et sultent Rosenborg-lag i morgen kveld.

- Rosenborg mistet Champions League i siste liten og er nok lystne på å gjøre det bra i Europa League. Det blir tøft, men vi spiller hjemme og går for seier, sier finnen.

Hyypiä har bred erfaring fra ypperste europeiske nivå fra sin tid i Liverpool, men forteller at mange av lagkameratene hans er ferske på dette nivået.

- Noen av spillerne våre har ikke spilt noe særlig i Europa før, så dette blir en bra erfaring for dem. Vi går for å vinne den første kampen, så får vi se hvordan det går videre.

Finnen holdt bare en time i helga, men så frisk ut på treningen så han bør være klar til kamp igjen i morgen. Foran 50 lokale Leverkusen-tilhengere brukte tyskerne mye tid på avslutninger i ettermiddag.

UNGE BEUNDRERE: Unge fans fulgte Simon Rolfes og Sami Hyypiä tett på dagens trening.
UNGE BEUNDRERE: Unge fans fulgte Simon Rolfes og Sami Hyypiä tett på dagens trening. Vis mer