I 1973 byttet Yankees-spillerne koner, barn og bikkjer. Nå blir kjærlighetshistorien film

- Det var ikke planlagt.

BYTTET FAMILIER: New York Yankees-spillerne Fritz Peterson (i front) og Mike Kekich byttet i 1973 koner, barn og hunder. Her fra før byttet, med konene Marilyn (foran) og Suzanne (bak). Foto: AP Photo / Marty Lederhandler / NTB Scanpix
BYTTET FAMILIER: New York Yankees-spillerne Fritz Peterson (i front) og Mike Kekich byttet i 1973 koner, barn og hunder. Her fra før byttet, med konene Marilyn (foran) og Suzanne (bak). Foto: AP Photo / Marty Lederhandler / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På en trening våren 1973 kom den offentlige bekreftelsen på at New York Yankes-spillerne Fritz Peterson og Mike Kekich hadde byttet koner.

Allerede i 2010 bestemte Hollywood-stjernene Ben Affleck og Matt Damon seg for at de ville filmatisere den noe uvanlige kjærlighetshistorien.

Annonserte byttet Ifølge australske News er ikke Mike Kekich særlig glad for at deler av hans liv skal bli filmatisert. Filmen får det naturlige navnet «The Trade».

Kekich skal ha nektet å samarbeide med Warner Bros som står bak filmen, og skal også ha fått flere lagkamerater til å avstå fra å gi ut informasjon om hva som skjedde på starten av 70-tallet.

Etter at baseballspillerne bekreftet på en trening at de faktisk hadde byttet koner, kunne ikke Yankees-lederen gjøre annet enn å spøke om situasjonen.

- Vi må vel kanskje avlyse familiedagen nå.

Bytter barn og hunder Ifølge Palm Beach Post var det ikke bare konene som ble byttet, men også barna - og til og med hundene.

Starten på konebyttet skjedde på en fest hos en New York Post-medarbeider i 1972. Den kvelden skal Fritz Peterson og Mike Kekich ha forlatt festen med hverandres koner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.