BYTTET FAMILIER: New York Yankees-spillerne Fritz Peterson (i front) og Mike Kekich byttet i 1973 koner, barn og hunder. Her fra før byttet, med konene Marilyn (foran) og Suzanne (bak). Foto: AP Photo / Marty Lederhandler / NTB Scanpix
BYTTET FAMILIER: New York Yankees-spillerne Fritz Peterson (i front) og Mike Kekich byttet i 1973 koner, barn og hunder. Her fra før byttet, med konene Marilyn (foran) og Suzanne (bak). Foto: AP Photo / Marty Lederhandler / NTB ScanpixVis mer

I 1973 byttet Yankees-spillerne koner, barn og bikkjer. Nå blir kjærlighetshistorien film

- Det var ikke planlagt.

(Dagbladet): På en trening våren 1973 kom den offentlige bekreftelsen på at New York Yankes-spillerne Fritz Peterson og Mike Kekich hadde byttet koner.

Allerede i 2010 bestemte Hollywood-stjernene Ben Affleck og Matt Damon seg for at de ville filmatisere den noe uvanlige kjærlighetshistorien.

Annonserte byttet Ifølge australske News er ikke Mike Kekich særlig glad for at deler av hans liv skal bli filmatisert. Filmen får det naturlige navnet «The Trade».

Kekich skal ha nektet å samarbeide med Warner Bros som står bak filmen, og skal også ha fått flere lagkamerater til å avstå fra å gi ut informasjon om hva som skjedde på starten av 70-tallet.

Etter at baseballspillerne bekreftet på en trening at de faktisk hadde byttet koner, kunne ikke Yankees-lederen gjøre annet enn å spøke om situasjonen.

- Vi må vel kanskje avlyse familiedagen nå.

Bytter barn og hunder Ifølge Palm Beach Post var det ikke bare konene som ble byttet, men også barna - og til og med hundene.

Starten på konebyttet skjedde på en fest hos en New York Post-medarbeider i 1972. Den kvelden skal Fritz Peterson og Mike Kekich ha forlatt festen med hverandres koner.

Mens Mike Kekich ikke holdt ut med sin nye kjæreste, Marilyn, i mer enn et par år, gikk det mye bedre for den andre familien. Suzanne og Fritz Peterson giftet seg i 1974 og er fortsatt gift.

- En kjærlighetshistorie I motsetning til Kekich, har Peterson hjulpet Warner Bros med filmen - for å få fakta i filmen så riktig som mulig.

HOLLYWOOD: Det er skuespillerne Ben Affleck og Matt Damon som i 2010 begynte å jobbe med ideen til filmen «The Trade». Foto: NTB Scanpix
HOLLYWOOD: Det er skuespillerne Ben Affleck og Matt Damon som i 2010 begynte å jobbe med ideen til filmen «The Trade». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg kunne ikke vært lykkeligere. Vi er ute og fester hver kveld, og det føles som om vi fortsatt er på bryllupsreisen, forteller Peterson til Palm Beach Post.

Vennskapet mellom Peterson og Kekich ble aldri det samme etter familiebyttet.

- Det er ikke noe annet enn en kjærlighetshistorie. Det skjedde bare, det var ikke noe som var planlagt, sier den tidligere baseballspilleren om kjærlighetshistorien fra 1973.

MED BARNA: Også barna byttet fedre. Her er Mike Kekich (t.v) med sønnen Jim og dattera Regan. Fritz Peterson holder sønnen Eric. Foto: AP Photo / Joe Migon / NTB Scanpix
MED BARNA: Også barna byttet fedre. Her er Mike Kekich (t.v) med sønnen Jim og dattera Regan. Fritz Peterson holder sønnen Eric. Foto: AP Photo / Joe Migon / NTB Scanpix Vis mer