Alexander Tettey:

- I 2021 er det slutt

Alexander Tettey varsler at han legger opp etter kontrakten med Norwich går ut i 2021.

SNART SLUTT: Alexander Tettey fullfører kontrakten med Norwich. Foto: Joe Toth / BPI / Shutterstock / NTB Scanpix
SNART SLUTT: Alexander Tettey fullfører kontrakten med Norwich. Foto: Joe Toth / BPI / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Alexander Tettey (33) og Norwich står midt i en nedrykksstrid i Premier League, der klubben ligger sist på tabellen. Men deres skjebne må avvente ettersom hele Fotball-Europa har stoppet opp.

Det tror nordmannen kan slå ut positivt for dem.

- Det kan være en veldig stor fordel. Når man er i en sesong, så handler mye om det mentale. Med god mental oppladning, så kan det gi utslag. Jeg er en positiv fyr, og velger å se på det hele med optimisme, sier Tettey til Dagbladet.

- Jeg har stor tro på laget. Vi har kamper som vi tror vi kan komme godt ut av. Vinner du noen kamper, så kan alt skje, fortsetter Norwich-profilen.

Som følge av coronaviruset er Premier League utsatt til 30. april foreløpig. Signalet fra Premier League er at sesongen skal fullføres på en eller annen måte uansett.

- Vi kommer jo til å spille ferdig. Alt er i våre hender, og vi må vinne noen kamper for å komme oss ut av situasjonen. Vi håper at vi klarer det, og seks poeng er ikke den verste luka, sier Tettey.

Ferdig i 2021

Den norske midtbanespilleren har vært i utlandet i en årrekke nå. Han dro til franske Rennes i 2009, før han dro til Norwich i 2012. Der har han altså vært siden, og han har en kontrakt som strekker seg til 2021.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer