- I år blir han bedre

Olivier Occean scoret 14 mål i fjor.

(Dagbladet.no): En svært fornøyd Arne Sandstø kunne fortelle om Odd Grenlands 3-0-seier over Sandefjord i dag.

- Vi var veldig solide. Det er godt å stille med fullt mannskap og nå begynner laget å ta form, sier Odd-treneren til Dagbladet.no.

Og skal vi tro Sandstø hadde ikke 1. divisjonslaget Sandefjord mye å stille opp med mot Odds påskelette gutter.

- Jeg tror sjansestatistikken endte på 15-3 til oss. Vi vinner 3-0 og har tre skudd i stengene, vi var totaldominerende.

Odd Grenland har som de fleste andre lagene i Tippeligaen slitt med en del småskader gjennom vinteren. Når i tillegg treningsmengden har økt, har spillet vært litt kladdete i vinter. Men gjennom påska har Sandstø lettet på treningsmengdene, og tilbake har han fått et lett mannskap i tilnærmet skadefri tilstand.

- De fleste merker at det letner nå. Når spillerne kommer på trening nå, så er folk mye lettere til sinns også, sier Sandstø.

Oliver Occean var et av fjorårets funn i norsk fotball med 14 mål i Tippegliaen. Sandstø mener eleven blir enda bedre i år, og kommer med følgende advarsel til nervøse tippeligaforsvarere:

- Oliver Occean kom fra collegefotball i fjor. Nå har han fått trent veldig bra hele vinteren, og nå er han mye farligere og lettere i kroppen.

I FORM: Oliver Occean feirer 2-0-scoringen sin mot Rosenborg i fjor. Flere enn Espen Johnsen må nok hente baller ut av buret denne sesongen. Foto: Scanpix
I FORM: Oliver Occean feirer 2-0-scoringen sin mot Rosenborg i fjor. Flere enn Espen Johnsen må nok hente baller ut av buret denne sesongen. Foto: Scanpix Vis mer

Occean scoret to mål i dagens kamp, men Odds beste var kanskje Per Nilsson, fersk svensk kvalitetsvare av året.

- Per Nilsson kommer til å bli veldig god i Tippeligaen i år.

Sandstø innrømmer tilslutt at han nå har trua på at Odd nok en gang kan overraske med en god plassering i Tippeligaen.

- Nå har jeg den gode følelsen.

Odd sesongdebuterer 10. april hjemme mot fjorårets komet Tromsø, mens generalprøven går mot Start.