KJÆRESTER: I sju år har Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl kjempet helt i verdenstoppen i badminton. Nå avslører de at de også er kjærester. Foto: REUTERS/Ruben Sprich
KJÆRESTER: I sju år har Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl kjempet helt i verdenstoppen i badminton. Nå avslører de at de også er kjærester. Foto: REUTERS/Ruben SprichVis mer

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen er kjærester

I åtte år holdt de kjærligheten skjult: - Det var bare oss

Danske Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl har vært badminton-makkere i verdenstoppen i mange år. Nå bekrefter de at de også er kjærester.

(Dagbladet): Danske Christinna Pedersen (31) og Kamilla Rytter Juhl (33) tok seg til OL-finale i badminton i Rio i fjor. Det ble med en sølvmedalje, men for den danske duoen var det et høydepunkt.

De to har spilt sammen i hele sju år. Og nå avslører de en hemmelighet i boka Det unikke makkerskab, som gis ut i Danmark mandag.

De to er nemlig kjærester.

Vennskapet ble noe mer

Det kom som en overraskelse på dem begge, kommer det fram i et intervju med Ekstra Bladet.

- Vi var begge fast bestemt på at vi skulle ha mann og barn, og leve helt vanlige liv, sier Pedersen til avisa.

Pedersen og Juhl konkurrerte på et tidspunkt mot hverandre i mixed double. De trente sammen, og var gode kollegaer og hadde et godt forhold.

Men så ble vennskapet til noe mer.

Juhl forteller til Ekstra Bladet at det startet med sms-er, som gikk over til store smil og sommerfugler i magen. Ifølge jentene oppsto forelskelsen helt ut av det blå, da ingen av dem hadde sett for seg å bli forelsket i ei jente.

- Det var bare oss

- Jeg tenkte nok over at vi kom veldig godt overens. Jeg merket at jeg spratt opp når telefonen ringte. Jeg håpet jo at det var Christinna, sier Juhl.

Så, for åtte år siden, ble de to kjærester.

Juhl fortsetter:

- Vi sa det ikke til noen. Det var bare oss. Vi kunne jo ikke være kjærester.

De to ble makkere på badminton-banen i 2009, da Juhls daværende makker ble skadet. Siden har de ikke sett seg tilbake. De har blant annet vunnet fire EM-gull, i 2012, 2014, 2016 og 2017. I tillegg har de altså både stått i en OL- og VM-finale.