I bakrommet [16/5]

I dag lokker I bakommet med premier til sine illsinte leserer.

HARRY REDKNAPP ville ikke mer hos West Ham. Blant annet var ikke klubbstyret fornøyd med hvordan Harry brukte de 200 millionene etter salget av Rio Ferdinand. Redknapp ser ikke ut til å bli værende arbeidsløs lenge, Southampton vil gjerne få ham nedover til The Saints og deres nye hjemmebane. I Bakrommet har sansen for Harry og Redknapp, pluss havnebyens store sønner. Farvel til The Dell. I BAKROMMET har følgende å tilby sine trofaste illsinte lesere: Arsenal- Liverpool, 2001-cupfinaleprogram pluss en pent brukt billett, Champions League-statistikkmagasiner fra Gunners og United, pluss noe annet småtteri. For å vinne må det svares korrekt på følgende spørsmål:

- Hva heter yngstemann som noensinne har scoret i en F.A.-cupfinale?

Benytt Bakrommets nettsusavdeling for svar. SIR ALEX FERGUSON er ifølge britiske aviser på kollisjonskurs med pengefolkene hos Manchester United, og det er ikke brått sikkert han blir værende i klubben når han trekker seg som manager etter neste sesong.

KNUT ARILD VOLD skal ikke prøvespille for Bolton-B i neste uke, men unge Vold er en av to redaktører for Trotters, supporterblekka for nordmenn med Bolton Wanderers på hjernen. I siste nummer skriver Vold under tittelen «Et liv som Bolton-tulling». Noe av det morsomste vi har lest fra en helstekt fan, ord både med innsikt og en stor dose selvironi. Sånn skal det være. Lær av Bolton-Vold, mange av dere andre som skriker og kjefter på alt og alle.IPSWICH bør det skrives om hver uke, mener mange lesere, hva mener du?

BOBBY MURDOCH er død, 56 år gammel. Murdoch fikk slag søndag og sovnet stille inn i går, han var en av Celtics mange gamle Europacup-helter fra året 1967. MICHAEL OWEN lager fire mål i kveld, mens Dan Eggen ordner to.NYE WEMBLEY er foreløpig utopi. Nå krangler fotballforbundet (F.A.), pengefolk og politikerne om hvem som sitter med ansvaret for at nybyggingen ikke har startet. Uansett, fotball-England står uten nasjonal-arena, og vi må vel kunne si, Arne Scheie, at dette er en katastrofe. LAURENT CHAVRET vil vekk fra Maine Road og Joe Royle. Charvet ble kjøpt fra Newcastle for sju måneder siden.BUNADER klør, VIF må bli Farmerlaget til Ham Kam og Bill Clinton høyreving på Stabæk Dinamo Lysaker!

tst@dagbladet.no