I bakrommet 23/5

I bakrommet tror Steve McLaren havner hos The Hammers. Vi etterlyser også meninger om Merson vs Villa.

  • PAUL MERSON mener Aston Villa er en vits og han regner med å bli innkalt av ledelsen, hva mener dere der ute i den rike oljenasjonen om Merson vs. Villa?
  • STEVE McCLAREN blir neppe å finne på Manchester United-benken neste sesong, han er nå ønsket som manager i West Ham, Southampton og Manchester City. I Bakrommet tipper at han havner hos The Hammers og at Alex Ferguson tar over City fordi Martin O'Neill blir hentet for å styre United. Noen bedre?
  • DAVID GINOLA var sjølsagt til stede under utdelingen av årets Sports awards i Monaco. Franskmannen blir latterliggjort i Aston Villa og han ønsker seg vekk, enten til hjemlandet eller London. Men det spørs om noen er villige til å punge ut med Gins ukelønn: 35000 pund (455000 kroner). Vi foreslår her und nu at alle fotballspillere - i England og Norge - neste sesong gir ti prosent av ukelønna. Til et fordømt godt formål.
  • 18 MANAGERE har Manchester City hatt siden sesongen 1972-73, utrolig.
  • WILLY RAILO er en god venn av Sven-Göran Eriksson. Den norske idrettspsykologen ble nylig intervjuet av en større britisk avis. Railo brukte Drillo som et eksempel på hvordan det kan gå hvis noen managere får for mye tid sammen med sine spillerne (jf. landslaget/Wimbledon). Vi opplyser at våre drøye to linjer er sakset ut av den store sammenhengen. For øvrig fylte George Best 55 i går, vi gratulerer.
  • GEORGE BURLEY er kåret til årets manager i engelsk fotball. Det er første gangen en manager som ikke leder ligavinneren blir kåret. Hurra for gode George og ikke minst Ipswich Town. De leve.
  • FAKTA fra årets Premier League? Les Bakrommet spesial på papir. Førstkommende lørdag.

LES FERDINAND har bestemt seg for å bli i Tottenham resten av karrieren. Les ønsker også at Sol Campbell og Darren Anderton skal gjøre det samme.

  • NORMAN WHITESIDE var som alle har svart, det riktige svaret på den meget enkle fillekonkurransen sendt ut per e-post i forrige uke. Alle som har svart riktig vil ikke få premie, men de fire første som sender navn og adresse til denne frilanseren tom.stalsberg@dagbladet.no vil bli hedret.
  • KARL POWER (Valencia/United) til Godset og i morgen er det lov å ta ballen på himmelspretten!