I bakrommet 23/5

I bakrommet tror Steve McLaren havner hos The Hammers. Vi etterlyser også meninger om Merson vs Villa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
PAUL MERSON mener Aston Villa er en vits og han regner med å bli innkalt av ledelsen, hva mener dere der ute i den rike oljenasjonen om Merson vs. Villa? STEVE McCLAREN blir neppe å finne på Manchester United-benken neste sesong, han er nå ønsket som manager i West Ham, Southampton og Manchester City. I Bakrommet tipper at han havner hos The Hammers og at Alex Ferguson tar over City fordi Martin O'Neill blir hentet for å styre United. Noen bedre? DAVID GINOLA var sjølsagt til stede under utdelingen av årets Sports awards i Monaco. Franskmannen blir latterliggjort i Aston Villa og han ønsker seg vekk, enten til hjemlandet eller London. Men det spørs om noen er villige til å punge ut med Gins ukelønn: 35000 pund (455000 kroner). Vi foreslår her und nu at alle fotballspillere - i England og Norge - neste sesong gir ti prosent av ukelønna. Til et fordømt godt formål. 18 MANAGERE har Manchester City hatt siden sesongen 1972-73, utrolig. WILLY RAILO er en god venn av Sven-Göran Eriksson. Den norske idrettspsykologen ble nylig intervjuet av en større britisk avis. Railo brukte Drillo som et eksempel på hvordan det kan gå hvis noen managere får for mye tid sammen med sine spillerne (jf. landslaget/Wimbledon). Vi opplyser at våre drøye to linjer er sakset ut av den store sammenhengen. For øvrig fylte George Best 55 i går, vi gratulerer. GEORGE BURLEY er kåret til årets manager i engelsk fotball. Det er første gangen en manager som ikke leder ligavinneren blir kåret. Hurra for gode George og ikke minst Ipswich Town. De leve. FAKTA fra årets Premier League? Les Bakrommet spesial på papir. Førstkommende lørdag.

LES FERDINAND har bestemt seg for å bli i Tottenham resten av karrieren. Les ønsker også at Sol Campbell og Darren Anderton skal gjøre det samme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer