I bakrommet etterlyser Ronny

Tom Stalsberg etterlyser Ronny Johnsen og lar folk slippe til i spaltene.

  • TROND JOHANSEN er snart klar for Everton-B. Han skriver til oss:«Som om vi ikke visste det: Liverpool Football Club er verdens beste fotballklubb! Som treble-vinner har laget fått mye fortjent oppmerksomhet. De røde Merseyside-gutta har også gjort et sprang på mange klubbrankinger uten å ha gått helt til topps ennå. Før nå. For ifølge junirapporten til den Tyskland-baserte International Federation of Football History and Statistics, er Liverpool verdens beste klubb, tett fulgt av argentinske Boca Juniors og spanske Valencia! For ordens skyld Arsenal på 4., Leeds på 12., OG MAN UTD PÅ 16. PLASS. Trykk dette, så er du snill. Takk for en god spalte. Hilsen Trond». Trykt er trygt.
  • RONNY JOHNSEN er ikke den mannen som gir flest intervjuer, men vi håper han er villig til å snakke med I bakrommet rett før neste sesong tar til. Om fotball og framtid (ikke skader) enten i United eller i Tottenham. Er det greit, Ronny?
  • ANDERS TVEDT har en hannhøne (klukk) å plukke med reven i bakrommet. Han skriver:«Vel vel, over ei uke er gått siden Premier League ble avsluttet og jeg venter fremdeles i spenning på en offisiell beklagelse fra deres avis... Enkelte lesere husker godt, dere spådde at Chelsea ville vinne ligaen. Hø hø, ja det var da enda godt de klatret oppover på tabellen de siste serierundene, ellers kunne de godt blitt plassert under kategorien «sesongens desidert største tabbe: i bakrommet tippet Chelsea som ligavinnere!!!» Tilliten og troverdigheten til deg som såkalt fotballekspert er nå svekket, og jeg synes vi lesere har krav på en forklaring/beklagelse. Med hilsen Anders Tvedt, Dagbladleser.» Vi tipper Chelsea som vinnere neste sesong også.
  • PAUL GASCOIGNE var mannen det sto side opp og side ned om i britiske aviser da han var helt på høyden, nå skrives det mindre og mindre om hans fotballfaglige kunnskaper, men Gazza er ikke glemt. I den siste utgaven av Collins Concise Dictionary er han en nykommer, på linje med bokseren Frank Bruno. Dessverre for Gazza blir han leksikalsk omtalt som en spiller som var god.
  • IPSWICH er seedet før neste sesongens UEFA-cup til tross for at det er 19 år siden sist klubben reiste ut i Europa med knotter. Vi gratulerer.
  • KIERON DYER vil forlate Newcastle hvis ikke klubben handler inne fire- fem toppspillere. Bobby Robson vil fortsatt ha Evertons Francis Jeffers.
  • DAVY WATHNE må ta over alt for Norge, Ernst med Korea-panelbart for Semb, og vi tar et glass ute-Nils med venner.