:i bakrommet

FRANK LEBOEUF er redd ifølge britisk presse, redd for å bli skadd. Chelseas stødige stopper sier at fair play ikke er det som står øverst i hodet på britiske fotballspillere. Frank blir sjølsagt mobbet av arrogante tabloider som mener han burde komme seg hjem til froskelandet.

BIRMINGHAM vil mer enn gjerne opp i den øverste divisjonen igjen. For å fikse det vil de nå sikre seg Southamptons forsvarer John Beresford. I tillegg vil klubben leie inn Sunderlands vingmann Allan Johnston.

MARTIN EDWARDS har til salt på chipsen. Mannen som eier Manchester United solgte nylig 13 prosent av sine røde aksjer. Inn på kontoen om lag en halv milliard kroner. Rart klubben ikke klarer å få kjøpt en bra keeper - som Espen Baardsen.

BRUNO RODRIGUEZ ble kjøpt inn til Bradford i forrige måned fra franske Paris St Germain. Mandag skulle Bruno har vært på trening, men han dukket ikke opp. Bruno må punge ut med 120000 kroner i bot til klubben. Pengemas.

GRAEME SOUNESS har vært arbeidsløs en stund nå (frilanser for Skysports nå og da). Men den gamle Liverpool- Southampton- og Benfica-manageren kan være tilbake på ei lønningsliste ganske kjapt. Reading skal være interessert i skottens kunnskaper.

VINNIE JONES kom i fjor ut med biografien «Confessions of a Bad Boy?». Førstemann/kvinne inn i bakrommets e-postkasse får denne boka tilsendt.

PAUL MERSON mener spillerlønningene er for skyhøye i engelsk fotball. Han foreslår at for eksempel David Beckham skal gå ned fra 30000 pund i uka til 29000. Og ikke nok med det, de siste tusen pundene skal settes inn i et fond som skal brukes til å få eks-fotballspillere til å bli dommere.

ARSENE WENGER får huden full av West Hams manager Harry Redknapp. Årsaken er at Arsene mente Di Canio filmet for å få Patrick Vieira utvist. Dette Gunners-våset vil ikke gode gamle Harry vite noe av.

GOD RIGA-balsam, God Show the Queen og heia Leyton Orient!