:i bakrommet

MORTEN BAKKE fra Buskerud er spiller nummer 13 på Norge. Morten Bakke er landslagets tredjekeeper. Han vokter målet for Molde, og i en alder av 32 er han som debutant å regne.

Han har spilt én eneste landskamp tidligere.

- Hvordan klarer du å holde motivasjonen oppe når du veit at det skal mye til at du får spille ett eneste minutt?

- Det er det minste problemet. Treninga er veldig bra, bare det å være med i troppen føler jeg som viktig. Norge er så heldige at de har tre ganske jamngode keepere, det er det ikke mange landslag som har, sier Bakke.

- Tror du på én kamp i dette EM?

- Skulle det bli aktuelt, er jeg klar med en gang, du veit det kan skje ting i fotball fort, sier Bakke som startet opp som målmann da han gikk i 1.-klasse på skolen.

- Før jeg begynte på skolen, var jeg ikke interessert i fotball i det hele tatt, men på skolen var det fotball i friminuttene. Hvorfor jeg havnet i mål? Nei, det veit jeg sannelig ikke, men jeg begynte med det , og siden har jeg stått der, sier Bakke.

ERIK THORSTVEDT var ikke spesielt blid da vi spurte ham om Solskjærs baby etter treninga i går. Han mente vårt spørsmål om Ole Gunnar kom til å bli en god far var utrolig dumt. Beklager det, Erik, vi er ikke like flinke hele tida.

JON SINDRE JAMESSEN er Fotballforbundets pressesjef. Når hans mobil ringer, lyder tonene fra Griegs «Morgenstemning». For øvrig har forbundet sendt ut en informasjonsmappe der det står at EM varer fra 10. juni til 12. juli, d.v.s. ti dager mer enn oppsatt, ettersom finalen er 2. juli.

KJETIL REKDAL er den av troppens gutter som liker å gamble. Han har allerede vært innom Knokke Casino, - om han vant vites ikke.

DAVID BECKHAM blir skjermet som en keiser av det engelske fotballforbundet som ligger på treningsleir i byen Spa. Ifølge sikre kilder blir Beckham å treffe for pressen førstkommende mandag.

ALEX FERGUSON skal ha lagt inn et bud på 235 millioner pund på Solskjær junior (spøk).

KNUT NESBØ er både journalist, gitarist og eks-fotballspiller. I dag er han i front når presselaget skal prøve å vinne mot Forbundet. Svein «Matta» Mathisen er også med på vinnerlaget.

JOHN CAREW spiste sjokolade på treninga i går, og han fikk et realt nyseanfall. Så veit pappa-Carew det.

MINI til Bodø/Glimt, Semb for fred og heia Silje!