i bakrommet

Les Dagbladets Tom Stalsbergs skråblikk på engelsk fotball.

TROND ANDERSEN

fra Wimbledon til Manchester City? Kanskje i følge spekulasjonsmat vi har kommet over. Hvis så er tilfelle vil det gode bunnlaget fra Manchester få en solid forsterkning.

GEORGE GRAHAM

får kjeft igjen av fansen ettersom det nå har kommet ut at han ikke var interessert i å få verken Davor Suker, Robbie Keane eller Kieron Dyer til Spurs da de var ledige på markedet. Spurs-fansen er rasende ettersom Londonklubben er i beit for friske spillere. Vel, nå er Steffen Iversen og Les Ferdinand såvidt klare igjen.

LEE BOWYER

ordnet vinnermålet da Leeds vant Champions League-oppgjøret mot Anderlecht denne uka, men det er stadig flere som reagerer på at han i det hele tatt spilte. Årsaken er at Bowyer tilbringer dagene i retten - sammen med et par andre Leeds-spillere - mistenkt for å ha banket opp en ung student utenfor et diskotek.

ENGLAND

har endelig skjønt at de ikke lenger kan leve på den rustne glansen fra 1966. Howard Wilkinson har lenge hatt planer om å opprette et kombinert treningsfelt og et nasjonalt fotballakademi for engelske spillere. Nå ser det ut til at det kan gå i orden. Etter mønster fra franks fotball. På tide.

GORDON BANKS

vil ha litt penger i banken. Den tidligere storkeeperen vil derfor gjøre en Geoff Hurst og selge unna noen medaljer og trøyer han sikret seg som aktivt, blant annet under VM i 1966. Gode gamle Gordon sier han ikke gjør det av finansielle grunner, men for å gi fansen en mulighet til å ha minner på veggen. hei Stoke!

WES BROWN

hylles av et samlet britisk pressekorps etter sin midtstoppernattsdrøm for United mot Carew og Valencia. Brown skrives allerede opp som den som skal ta over rollen på det engelske landslaget etter Tony Adams som har sagt farvel til videre landslagsspill. For Ronny Johnsen sin del er vasse Wes et problem når han en gang blir frisk i...beina.

:I BAKROMMET

var ute på tur nylig, til det nye fotballmuseet i Preston. Her kom vi i skade for å slo opp igjen en gammel faktaskade da skribenten mente at bare tre lag fra den første ligaen fortsatt var aktive. Det stemmer ikke, og vi beklager. Spesielt overfor en norsk Aston Villa-fans som mener vi burde anmeldes til FIFA. Sorry.

GEORGE BEST

blir aldri for gammel eller syk til å tjene penger. Nå er et forlag villig til å bla opp nærmere tre millioner kroner for å høre hans historie (igjen) om samlivet med konene, fylla og de siste årenes sykdom.

FRED over tippekampminnet, hjemme, uavgjort og borte!