Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

I bakrommet

Tom Stalsberg i England

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FABRIZIO RAVANELLI sier han er trøtt og lei av all sytinga fra rikingene av noen Chelseaspillere. Den gamle italieneren havnet da også i en heftig krangel med Marcel Desailly nylig. Vi holder med Fabrizio!

ROBBIE KEANE skulle ha fått rødt kort da han brukte nevene i ansiktet på David Beckham, det er det ikke I Bakrommet som hevder, men det engelske fotballforbundet (FA). Dommeren i kampen, Dermot Gallagher, ga Robbie gult, og nå får han sjøl rødt. Gallagher er suspendert fra å dømme i Premier League fram til 17. november.

BESTEMOR av engelsk opprinnelse var i sommer på ferie sammen med barnebarna da de traff David Beckham. Barnebarna fikk lov til å stille opp ved siden av United-stjerna, mens bestemor tok et bilde. Da filmen ble framkalt viste det seg at bestemor hadde klart å kappe hodet av Beckham (ingen grunn til panikk, vil du kanskje si). Dette til stor sorg for barnebarnas minnealbum. Men hjelpen kom, ettersom en student så saken i The Sun og sendte bestemor og ungene en kopi av det samme bildet ettersom han var på samme sted og tok bilde samtidig. Hurra!

MANAGERYRKET i engelsk fotball er nesten like ille som å lede Kværner fra suksess til konkursens rand: Siden sesongstart i august har nå 20 menn fått sparken.

RUNAR NORMANN er en av de etter hvert mange små-glemte nordmenn i engelsk fotball. Han kom til Coventry sesongen 1999/2000 og fikk åtte kamper, i fjor ble det null. Denne helga kom han innpå som innbytter, kanskje Runar får mer spilletid ettersom manager Gordon Strachan er borte.

FULHAM vil neste sesong spille hjemmekampene på Queens Park Rangers hjemmebane ettersom Craven Cottage skal rustes opp, men det vet jo de fleste. Det dere kanskje ikke er helt sikre på er hvor Wimbledon skal spille? Kanskje herr Gjelsten kan ringe oss?

ROY KEANE sier at han ikke er spesielt hissig på å bli brukt som midtstopper hos Manchester United sjøl om klubben sliter etter at Jaap Stam ble kastet på dør av Sir Alex Ferguson.

STEFFEN IVERSEN er fortsatt ute med skade, og Øyvind Leonhardsen er fortsatt ikke aktuell for Spurs under Glenn Hoddles regime, men nordmennene kan glede seg over én ting, White Hart Lane er en røykfri stadion. Det har ledelsen i Spurs bestemt.

BRUCE GROBBELAAR har fått sparken som manager for Supersport United i Sør-Afrika. Kanskje han kan starte med tipping?

Hele Norges coronakart