I bakrommet

I bakrommets ringegruppe snakker med Claus Lundekvam og lurer på om ikke NRK tenker på proffkonene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

CLAUS LUNDEKVAM og Southampton møter Liverpool i kveld, og Lundekvam har siden manager Gordon Strachan tok over, fått mye ros for sitt stopperspill... «Ja, det har gått bra. Vi har hatt mange tøffe kamper i det siste og det er en ny en i kveld,» sier Claus til I Bakrommets ringegruppe.

JO TESSEM ble kjøpt da Glenn Hoddle var sjef hos Southampton, men etter at Hoddle gikk til Spurs, har Tessem blitt dyttet ut i det ytterste mørke. Han har ikke fått mange minuttene under Strachan, og nå spiller han reservelagsfotball. I Bakrommets terapigruppe sier stå på, Jo.

ØYVIND LEONHARDSEN er fortsatt dønn skadefri, men hva hjelper det når Tottenham ikke er villige til å benytte seg av hans ferdigheter - med og uten the ball. Britiske aviser har nevnt at Glasgow Rangers ønsker å leie Leo... «Ja, jeg har hørt disse ryktene, men jeg har ikke fått noen henvendelser. Jeg forholder meg til kontrakten her i Tottenham, det er her jeg har lyst til å være,» sier Leo.

PROFFENES KONER heter et program som nå går på fjernsynskanalen ITV, her får vi et lite innblikk i hvordan det er å være med på lasset når gutta spiller ball. Noe å tenke på for NRK (det kan jo sendes i reprise også).

STEFFEN IVERSEN var skadet lenge, så litt tilbake, så sjuk, og nå har han noe kluss med beina igjen. Steffen var som kjent ute med John Carew og Eirik Bakke natt til søndag, kanskje de alle sammen scoret hat trick på The NIGHTCLUB ROVERS?

ANDREAS LUND ble hentet til Wimbledon da Egil The Man Olsen var manager. Etter at Drillo ble sendt hjem, har det ikke gått som bra med unge herr Lund. Han har vært forfulgt av skader, som det heter... «Jeg kom tilbake til England mandag, og nei jeg er ikke skadefri. Jeg hadde først to kneoperasjoner på rad og så en til. Nå trener jeg igjen sammen de andre som er skadet, vi er blitt enige om ikke å sette noen tidsfrist, men ta oss god tid,» sier Lund.

KJETIL WÆHLER er en annen nordmann med et heller uheldig proffliv i Wimbledon så langt. Han er fortsatt skadet og trener sammen med Lund i Dons Skadeavdeling.

BILL DEARDEN har gått fra managerstolen i Mansfield Town for å sett seg i tilsvarende i Notts County. Godt å vite.

ANDERS JACOBSEN var som kjent profesjonell midtstopper i Stoke før han feiget ut og reiste hjem til trygge Norge og noen spark på ballen hos Skeid. Nå venter I Bakrommets poesigruppe på nye angrep fra Askers svar på Ari Behn.

USA inn i Cardiff, Di Canio og Ginola til United og VG er som kjent bikkja i bakken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer