- I beste fall ekstremt billig

Viking-treneren er sterkt uenig i at det var straffe.

RØYK: Vikings Europa-drøm røyk etter at FCSB fra Romania fikk straffe på overtid.Foto: Carina Johansen / NTB
RØYK: Vikings Europa-drøm røyk etter at FCSB fra Romania fikk straffe på overtid.Foto: Carina Johansen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vikings Europa-drøm ble knust da rumenske FCSB fikk straffe to minutter på overtid.

I etterkant er det mange som har reagert på at straffen så svært billig ut.

Det mener også Viking-trener Morten Jensen.

- Vi hadde store sjanser til å avgjøre kampen selv, men det er klart det er kjedelig når kampen blir avgjort på det vi mener er en feilaktig avgjørelse, sier Jensen til Dagbladet.

- Den straffen er i beste fall ekstremt billig, sier han.

Kampen lå an til å gå til ekstraomganger før straffescoringen.

Snakket med dommeren

- Det er surt når man ryker. Vi var så nært å oppnå det store målet vårt, sier han, og legger til:

- Vi følte lenge at vi hadde dem akkurat der vi ville ha dem, og at det skulle gå vår vei. Vi hadde dem i tøylene, så ryker vi ut på den måten der.

Til tross for at de er uenige i avgjørelsene til det ungarske dommerteamet, så har de ikke levert klage til UEFA om dette.

- Jeg snakket med dommeren rett etter kampen og spurte om han var helt sikker. Det var han. Så gikk jeg inn i garderoben igjen og så situasjonen på video. Da gikk jeg tilbake til dommerne. Vi hadde en god dialog der vi var veldig uenige. Vi mener at det ikke er straffe og han mener at vi meide ned Coman, sier Jensen.

- Stusset veldig

Overfor Stavanger Aftenblad nevnte Jensen at han hadde sett en representant fra motstanderlaget gi dommerne gaver etter kampen. Til Dagbladet utdyper han:

- Jeg var på vei inn i dommergarderoben, rett foran pressekorpset, da det kom en representant fra FCSB med fem sånne gaveposer. Da han kom ut igjen, hadde han bare med seg én. Det er jo fire dommere, så jeg stusset veldig, sier Jensen, og fortsetter:

- Jeg har hørt litt rundt, og alle jeg har snakket med syns det er rart, så det blir nok en liten merknad på det til UEFA.

Han understreker at han ikke vet hva som var i gaveposene og at han ikke vet hvorfor dommerne fikk dem.

- Det kan jo ha vært noe kulturelt eller noe sånt, sier han.

- Må bli klare

Søndag tar Viking mot Vålerenga på SR-Bank Arena. Jensen sier at de fikk seg en real «mental knekk», men lover at de skal være klare til kamp igjen innen da.

- Vi må bli det. Planen er å nullstille nå og gjøre oss klare til kamp. Det er vår jobb som trenere å sørge for at spillerne også klarer å nullstille, sier Jensen.

- I tillegg må vi jo revansjere det sure tapet vi hadde på Intility Arena, sier Jensen og viser til 4-2-tapet i Oslo i slutten av juli.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer