Kjetil Rekdal og Jesper Mathisen:

I bitter ordkrig

Kjetil Rekdal og Jesper Mathisen fyrer løs mot hverandre på Twitter onsdag kveld.

DISKUSJON: Kjetil Rekdal og Jesper Mathisen. Foto: NTB
DISKUSJON: Kjetil Rekdal og Jesper Mathisen. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det hele startet med at Jesper Mathisen har satt spørsmålstegn til om Lars Lagerbäck bør få fortsette som landslagstrener, etter at landslagssjefen ifølge VG sa til Alexander Sørloth foran hele troppen at han ikke burde si noe, på grunn av at han bommet på åpent mål mot Kypros for to år siden.

Den meningen fra Mathisen reagerte Rekdal på.

«Bare en faglig tanke om fotball … Hadde det ikke vært fint om Jesper Mathisen prøvde seg innen toppfotball? Hovedtrener eller Sportsjef … Fasiten på alt har han jo »

Da svarte TV 2-eksperten med både sarkasme og beskyldninger mot Rekdal.

«Ja, kanskje det? Trener i Start kan jo ikke være så vanskelig? Det var en gang en trener i Start som tjente to mill. i året på å sitte på kasino 14 av 15 netter på treningsleir, sitte på mobilen under treningene og møte på jobb selv om han ikke var ønsket. Drømmejobb i min bok.»

Mathisen var ikke lenger spiller i Start på tidspunktet Rekdal var i klubben, men fulgte og følger den tett både som supporter og ekspert for TV 2.

Rekdal ble hentet til Start som trener sommeren 2018, og rykket ned med klubben. Året etter ble han sparket, men nektet å gi seg i jobben, og ledet laget i første seriekamp mot Aalesund, mot klubbens vilje, før partene seinere ble enige. I dag trener han HamKam i 1. divisjon.

KRISTIANSAND: Etter ni timer i møte, er Kjetil Rekdal og Start enige om at han ikke skal tilbake i rollen som trener. Reporter: Frode Andersen. Video: Tom-Richard Larsen Vis mer

– Ingen kommentar, skriver Kjetil Rekdal i en sms til Dagbladet på spørsmål om en kommentar til krangelen.

I ettertid har han derimot kommet med et svar på Twitter.

«Kjære Jesper Mathisen, at du ikke tåler en ironisk tweet med glimt i øyet fra meg sier vel en del … At du i tillegg dundrer ut i offentligheten med påstander som ikke stemmer er sier mye om hvem du er … »

Det har ikke lyktes Dagbladet å få en kommentar fra Jesper Mathisen onsdag kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer