I dag avslører Høgmo hvem som skal ta over etter Hangeland

Spillerne vet ikke hvem som blir ny kaptein.

FAVORITTEN: Vegard Forren virker å være det mest opplagte kapteinsvalget på landslaget, men Dagbladet har funnet hele seks andre kandidater som kan blir Høgmos mann i dag. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
FAVORITTEN: Vegard Forren virker å være det mest opplagte kapteinsvalget på landslaget, men Dagbladet har funnet hele seks andre kandidater som kan blir Høgmos mann i dag. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): Endelig har landslagssjef Per-Mathias Høgmo fått på plass støtteapparatet sitt der ute på sidelinja. Bare én rolle til å bekle nå før møtet med England på Wembley på onsdag, så kan landslagshøsten begynne:

Høgmo må finne sin hærfører. Kapteinen. - Dere får mitt kapteinsvalg på tirsdagens pressekonferanse, sa Per-Mathias Høgmo i går - og la til at ikke en gang spillerne er informert.

Tre som har prøvd Det mangler ikke på kandidater til å ta over for landslagsferdige Brede Hangeland (33). Men ingen er ubestridte. Dagbladet har funnet hele sju navn det går an å argumentere for i kapteinsdebatten.

For å ta de mest opplagte først. Vegard Forren (26) var kaptein mot De Forente Arabiske Emirater sist uke. Han har gode år foran seg, han er trygg med ballen og en kar det er lett å like. Dessuten spiller han midtstopper - den kanskje mest typiske kapteinsplassen.

Tom Høgli (30) og Tarik Elyounoussi (24) er to andre navn som helt sikkert har vært framme i landslagssjefens tanker etter Hangelands avskjed. Begge har vært visekapteiner bak Palace-stopperen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer