I dag er det Cadel Evans som twitrer om Thor

Utropes til favoritt igjen.

ALENE I FRONT: Cadel Evans har slitt i motbakke som kaptein for et mindre imponerende Silence Lotto hittil i Tour de France. I dagens motbakke inn mot mål i Barcelona tror han Thor Hushovd kan få vist fram oksekreftene sine. Foto: SCANPIX/AP Photo/Bas Czerwinski)
ALENE I FRONT: Cadel Evans har slitt i motbakke som kaptein for et mindre imponerende Silence Lotto hittil i Tour de France. I dagens motbakke inn mot mål i Barcelona tror han Thor Hushovd kan få vist fram oksekreftene sine. Foto: SCANPIX/AP Photo/Bas Czerwinski) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg sjette etappe i Tour de France direkte i livestudio fra kl. 12.45!

(Dagbladet.no): I går twitret Lance Armstrong om Thor Hushovds sjanser, i dag er det Cadel Evans som utroper nordmannen til en av etappefavorittene via syklistenes favorittmedium om dagen.

«Interessant avslutning i Barcelona. Ser ut til å passe Oscar (Freire), Thor (Hushovd) eller P. Pozzatto», skriver Evans på sin profil.

Avslutningen han snakker om ender på Montjüic i den katalanske hovedstaden, etter en stigning som fort kan skalle av flere av de mindre spurterne. Spørsmålet er vel kanskje heller om et eventuelt brudd kan komme til å gå helt inn også i dag, slik flere har varslet tidligere.

Samtidig regner det kraftig i Barcelona i formiddag - noe som kan bidra til ytterligere dramatikk mot slutten av den sjette etappen.

Riis advarer mot EvansCadel Evans selv har hatt en vanskelig start på årets Tour de France, tapte mye på lagtempoetappen, og ligger nesten tre minutter bak Fabian Cancellara i sammendraget.

Lance Armstrong uttalte etter målgang i går at han betraktet løpet som kjørt for et par av de store favorittene, uten å nevne navn. Men det er naturlig å tro at Denis Mentsjov og Cadel Evans er blant dem Lance tenker på, ettersom de to har tapt overraskende mye i starten av rittet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer