Rekdal-saken

I dag får han vite alt om personalsaken

Klokka 12.30 satte Start og Kjetil Rekdal (50) seg ned for et drøftelsesmøte. Da vil han få vite hele innholdet i personalsaken mot ham.

I KONFLIKT: Kjetil Rekdal og Start er i konflikt etter at sistnevnte har opprettet personalsak mot klubbens hovedtrener. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
I KONFLIKT: Kjetil Rekdal og Start er i konflikt etter at sistnevnte har opprettet personalsak mot klubbens hovedtrener. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var to dager før seriestart i OBOS-ligaen at Kjetil Rekdal hadde en samtale med styreleder i «Start en Drøm», Christopher Langeland. Det ledet til at Start valgte å opprette personalsak, og Joey Hardarson og Andreas Jensen ble informert om at de skal lede laget i tiden framover, mens personalsaken pågår.

Lørdag stilte imidlertid Rekdal opp på Sør Arena og ledet Start i sesongpremieren. Tirsdag skal Rekdal ifølge VG ikke lede treningen, og samme dag vil det foregå et drøftelsesmøte mellom partene.

- Vi kan ikke gå ut med detaljer i personalsaken i media, men vi vil igjen oppfordre media til ikke å spekulere i sakens innhold før denne prosessen er gjennomført. Vi ønsker ro til å kunne kjøre denne prosessen videre på en ryddig måte, sa Christopher Langeland i «Start en Drøm» til Dagbladet mandag.

Prosessen videre

Han opplyser at Rekdal og hans advokat Erik Flågan i dag vil få presentert hele innholdet personalsaken.

- Så skal Rekdal få lagt fram sitt syn. Så vil utfallet av det møtet avgjøre hvordan prosessen blir videre, sier Langeland.

Rekdals advokat, Erik Flågan, har ikke besvart Dagbladets henvendelser mandag. Fredag uttalte han at de ikke vet innholdet i personalsaken, mens daglig leder i Trenerforeningen, Teddy Moen, sa til Dagbladet at Rekdal har fått en begrunnelse for hvorfor de har opprettet en personalsak mot ham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer