Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

I dag kan du sikre deg Brasil-billetter

Hvis du punger ut for sesongkort.

(Dagbladet.no): Kl. 10 i dag åpnet billettsalget til Norge - Brasil på Ullevaal onsdag 16. august. Men du får med tre andre kamper i samme slengen, Norges Fotballforbund selger inntil videre bare sesongkort.

- De som selges i dag er to hefter. Det er sesongheftet for 2006, som inneholder Brasil og tre andre kamper. Det er også muligheter til å kjøpe et sesonghefte for både 2006 og 2007. Totalt får du ti kamper på de to sesongene, sier NFFs billettsjef Knut Kristvang til Dagbladet.no.

Fra 900 kroner i svingen

Prisen for 2006-sesongen er 900 kroner i svingen og 1200 for langside, pluss 50 kroner i gebyr. Ønsker du begge sesongene er prisene henholdsvis 2900 eller 3900 kroner.

Hvis du bare vil se Ronaldinho og Brasil-stjernene på Ullevaal må du vente til mandag 15. mai kl. 10. Da slippes eventuelle ledige billetter.

NFF er usikre på om det vil bli billetter igjen når fotballfolket har utstyrt seg med sesonghefter.

- Det er vanskelig å si, det virker som om hele Norge vil ha billett til Brasil-kampen, sier Kristvang.

Brasil mest attraktive

HAR ALDRI SLÅTT NORGE: På tre møter står Norge med to seirer og én uavgjort mot Brasil. NFF har bekreftet overfor Norge at alle Brasil-stjernene, inkludert Ronaldinho (t.h), skal komme til Ullevaal i august. Foto: Scanpix/Reuters
HAR ALDRI SLÅTT NORGE: På tre møter står Norge med to seirer og én uavgjort mot Brasil. NFF har bekreftet overfor Norge at alle Brasil-stjernene, inkludert Ronaldinho (t.h), skal komme til Ullevaal i august. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Totalt har NFF omlag 15 000 billetter å selge til vanlige folk, via hefter eller enkeltvis.

- Jeg tror nok det går veldig mange sesonghefter i dag og i dagene framover, sier billettsjefen.

Fotballforbundet er klar over at mange reagerer på at Brasil-kampen først selges i hefte, ikke som enkeltmatch.

- Det er klart at Brasil er den mest attraktive kampen i år, noen ønsker nok bare den. Men det er ikke noe nytt, vi pleier alltid å selge sesongheftene først. Men dette er første gang vi selger sesonghefter for to år på rad, sier Kristvang.

Hvis du ønsker sesonghefter, eller bare Brasil-billetter fra 15. mai, kan bestillingen bare gjøres over telefon. Nummeret er 815 11 500.

I dag kan du sikre deg Brasil-billetter
SCORET TO PÅ ULLEVAAL I 1997: Tore André Flo ble til Flonaldo da Norge møtte Brasil sist i Norge.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling