Annonsørinnhold

I dag kan du vinne stort på din fotballkunnskap

Millionpott utbetales i kveld.

Sikkert grep: Albanias målvakt Etrit Berisha frustrerte Norge på Ullevaal stadion i mars. I kveld spiller han igjen en sentral rolle både for Norges VM-sjanser og for smarte tippere som jager bonusmillionene fra Norsk Tipping. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix.
Sikkert grep: Albanias målvakt Etrit Berisha frustrerte Norge på Ullevaal stadion i mars. I kveld spiller han igjen en sentral rolle både for Norges VM-sjanser og for smarte tippere som jager bonusmillionene fra Norsk Tipping. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i sin oddsblogg.

Bonuspotten på den gode, gammeldagse tippekupongen bygger seg opp så lenge ingen er alene om å ha 12 rette. Skulle en tipper være heldig og dyktig nok til å ta tolveren alene, får han bonuspotten i tillegg til den vanlige tolver-premien. Det er det ingen som har klart på lenge, og Norsk Tipping velger da å betale ut bonuspotten til alle som har 12 rette på kveldens kupong, stappfull av VM-kvalifiseringskamper.

Er du alene i Norge om å få 12 rette i dag vil du trolig hente hjem rundt seks millioner kroner. Men selv om det blir en favorittpreget 12er som mange treffer på, noe det ofte blir på disse landskamps-kupongene, vil 12er-vinnerne oppleve en utbetaling som er fem-seks ganger høyere enn normalt.

Nå tipper de smarte spillerne
Tippekupongen gir god, nostalgisk underholdning flere ganger i uken, men er ett av de vanskeligste pengespillene til Norsk Tipping å gjøre lønnsomt, grunnet lav tilbakebetalingsprosent.

Det endrer seg når bonuspotten skal ut, og til og med de mest nøysomme kan forsvare å tippe i dag. De smarteste tipperne følger nøye med på disse rundene, som det ikke er mange av hvert år. Det er sjelden man får såpass god verdi for tippekronene.

Jeg har forøvrig skrevet en del om bonuspotten og tippestrategier i artikkelen «Slik vinner du i tipping». Her kan du blant annet lese om hvordan du kan bruke oddsen og folkerekka for å skaffe deg en fordel.

Dagbladets forslag til tippekupong
Her følger et forslag til en 96-rekkers tippekupong. Det er en litt utfordrende kupong i dag, og mange tippere vil velge å tippe litt flere overraskelser i håp om en større 12er. En alenevinner kan altså vinne rundt 6 millioner kroner, men som nevnt over; så lenge man prikker inn 12eren i dag vil man få en premie langt høyere enn normalt.

1. Albania - Norge HU
2. Island - Slovenia H
3. Østerrike - Sverige UB
--
4. Irland - Færøyene H
5. Kroatia - Skottland H
6. Tsjekkia - Italia UB
--
7. Belgia - Serbia H
8. Portugal - Russland HUB
9. Moldova - Polen B
--
10. Montenegro - Ukraina HB
11. Litauen - Hellas UB
12. Bolivia - Venezuela H

Kupongen leverer du her.

Ønsker man en noe mer outsider-preget kupong kan man med fordel gardere opp både Kroatia - Skottland, Island - Slovenia og Boliva - Venezuela, eventuelt satse på overraskelser i de kampene. Også norsk seier skulle jeg gjerne hatt med på kupongen.

De største favorittene er Irland og Kroatia, og blir det ikke hjemmeseier i de kampene vil premiene øke betraktelig.

Kos deg med å lage din egen kupong, og les gjerne mine oddsanalyser av alle kampene på Dagbladets oddstipssider. Lykke til!

Bli web- og mobilspiller!
Norsk Tippings oddstilbud er større for deg som tipper på web, mobil eller nettbrett, og det er enklere å levere kupongen. Denne artikkelen hjelper deg i gang: Slik tipper du uten å gå i kiosken 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer