I dag kan Hangeland spille sin første kamp på 12 uker

- Et massivt løft å få ham tilbake, sier treneren.

FORRIGE KAMP: Brede Hangeland har ikke spilt en kamp siden han møtte Crystal Palace og Dwight Gayle (her i duell mot nordmannen) den 21. oktober 2013. Foto: AFP PHOTO/ ADRIAN DENNIS
FORRIGE KAMP: Brede Hangeland har ikke spilt en kamp siden han møtte Crystal Palace og Dwight Gayle (her i duell mot nordmannen) den 21. oktober 2013. Foto: AFP PHOTO/ ADRIAN DENNIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag kan Brede Hangeland (32) spille sin første kamp siden 21. oktober 2013. Det er gledelige nyheter for Fulham-trener Rene Meulensteen.

- Det er et massivt løft å ha ham tilbake, for han har vært i klubben lenge og kjenner klubben inn og ut, sier treneren ifølge en London-basert avis. Sluppet inn flest i Premier League - Han vet hvor viktig det er å få laget tilbake på skinnene, og har vært veldig frustrert over å ha vært skadet, fortsetter Meulensteen.

Han håper Hangeland kan bidra å heve laget, som har slitt i serien. På 21 kamper har Fulham sluppet inn 46 mål. Det er flest av alle i Premier League.Lørdag tapte Fulham 4-1 mot Sunderland, og ligger nå kun ett poeng over nedrykksstreken. I dag er det imidlertid FA Cup og Norwich som står på motsatt banehalvdel.

Vil rotere Brede Hangeland er ventet å starte på benken, men Meulensteen har annonsert at han ønsker å benytte muligheten til å rotere på spillerne.

- Først og fremst er FA-cupen en fantastisk konkurranse som jeg har mye respekt for. Men det er en kamp hvor man må utnytte troppen, noe som er helt normalt. Mange spillere har lagt ned mye arbeid, og noen trenger mer hvile slik at andre kan få sjansen, sier Meulensteen ifølge The Guardian.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer