- I dag kunne vi møtt Finnsnes og likevel tapt

Deila mener Godset var på amatørnivå i Tromsø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TROMSØ (Dagbladet): Tromsø - Strømsgodset 4-0

Tromsø har over flere år bevist at de er Norges beste hjemmelag. Så langt i år har de enda til gode å tape hjemme på Alfheim.

Men det hører så definitivt til unntakene at Tromsø er så effektive som de var mot serieleder Strømsgodset søndag. I løpet av et drøyt kvarter i første omgangen var kampen punktert.

Tre sjanser og tre mål ble fasiten for et hjemmelag som så sent som torsdag spilte Europa League-kvalik i Donetsk i Ukraina. Like før full økte  Zdenek Ondrasek til 4-0 mot serielederen etter en stor Adam Larsen Kwarasey-tabbe.

- Dette er det ikke veldig mye å si om. Det var et tafatt Godset-lag i dag. Lite energi. Det er en slik kamp en bare må glemme, ta den opp og hive den i søppeldunken med en gang, sier Godset-trener Ronny Deila etter kampen.

- I dag var det begredelig, rett og slett. De har fem-seks sjanser, og scorer på fire. Ingen var etter fantastisk spill, så vi har oss selv å takke i dag, sier Deila.

Tromsø-trener Per Mathias Høgmo var selvsagt godt fornøyd med 4-0-seier over laget som har vært best i årets Tippeliga til nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer