FEILSKJÆR: Ståle Solbakken mener det var en av Sir Alex Fergusons få feil som ledet til at Paul Pogba nå spiller i Juventus. Selv er han klar over at hans eget lag ikke har råd til feilskjær om det skal bli poeng i Torino i kveld. Foto: AP Photo/ Daniele Badolato, Lapresse
FEILSKJÆR: Ståle Solbakken mener det var en av Sir Alex Fergusons få feil som ledet til at Paul Pogba nå spiller i Juventus. Selv er han klar over at hans eget lag ikke har råd til feilskjær om det skal bli poeng i Torino i kveld. Foto: AP Photo/ Daniele Badolato, LapresseVis mer

I dag møter Solbakken en av Sir Alex Fergusons «få feil»

FCK kjemper for Champions League-tilværelsen.

Direkte kl. 20.45: Champions League i fotballstudio

(Dagbladet): I kveld gjester Ståle Solbakken og FCK Torino og Juventus i det som er en skjebnekamp for danskene i årets Champions League.

Selv om Juventus så langt ligger sist i gruppa med tre fattige poeng, må de sorte og hvite regnes som store favoritter, og på motsatt banehalvdel for Solbakkens mannskap stiller blant annet en ung franskmann.

Feil Paul Pogba har virkelig slått igjennom med brask og bram for «Den gamle dame» etter overgangen fra Manchester United, og Solbakken har bitt seg merke i det 20-åringen har prestert i Italia.

Også i det første oppgjøret mellom de to lagene i Parken var Pogba meget god. Solbakken undrer seg over at Sir Alex Ferguson kunne gi slipp på en slik juvel.

- Pogba kan spille i alle posisjoner på midtbanen. Han kan til og med erstatte Andrea Pirlo. Det er ikke mange ganger det har skjedd, men det var en av Sir Alex Fergusons få feil. Han burde gitt ham mer spilletid, sier nordmannen ifølge danske Ekstrabladet.

Fire punkter Solbakken har også lansert en kampplan før kveldens oppgjør.

En kampplan som må følges til punkt og prikke om ikke det danske hovedstadslagets håp om avansement skal være knust allerede før den siste gruppespillskampen mot Real Madrid.

- Først og fremst må vi være bunnsolide bakover. For det andre må vi være modige nok til å kontre. For det tredje må vi ha matchvinnere i begge ender, og for det fjerde må vi klare å holde på ballen, sier Solbakken.

ÅPENBARING: Paul Pogba har blitt en stor hit i Torino etter at han forlot Manchester United til fordel for de regjerende italienske mesterne. Foto: REUTERS/Giampiero Sposito
ÅPENBARING: Paul Pogba har blitt en stor hit i Torino etter at han forlot Manchester United til fordel for de regjerende italienske mesterne. Foto: REUTERS/Giampiero Sposito Vis mer