Du leser nå Dagbladet Pluss

I dag slipper Therese Johaug sin første kleskolleksjon. - En drøm som går i oppfyllelse

I dag lanserer Johaug sin aller første kleskolleksjon med å løpe rundt i Oslo sentrum. Til neste år blir det enda mer.

VAL SENALES (Dagbladet): I dag lanserer Therese Johaug sin egen kleskolleksjon på det norske markedet. Etter å ha suksess med egne hansker i flere år, utvider hun nå sin egen merkevare med jakker, bukser, gensere og mye mer.

Therese selv er like spent før dagens lansering som hun er før et viktig skirenn.

- Jeg gleder meg utrolig mye. Det er på en måte en drøm som går i oppfyllelse, og det er noe jeg har jobba for i to år nå. Det har vært mye fram og tilbake. Jeg har hele tida sagt at den dagen jakka kommer i butikken skal jeg jammen meg gå og kjøpe den sjøl, sånn at jeg vet at det er sant, ler hun da Dagbladet møter henne under høydesamlinga i italienske Val Senales.

Utvider neste år

Parallelt med skikarrieren satses det tungt på å utvikle merkevaren Johaug. På tre år har hanskene og vottene til Johaug tatt en stor del av det norske markedet, og kleskolleksjonen som lanseres i dag er bare en forsmak på hva vi kan vente oss i tida framover.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

5 UKE*

HELGEKUPP

5 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 5 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

5 UKE* 5 kr per 5 uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.