- I dag våknet jeg med en edderkopp i munnen

Tok bilde av sin egen gåsehud.

UTVIST: Swansea-forsvarer Chico Flores ble utvist for denne fellingen av Chelseas Andre Schürrle i april. Han var ikke like tøff da han våknet med en edderkopp i munnen i går. Foto: Paul Ellis, AFP / NTB Scanpix
UTVIST: Swansea-forsvarer Chico Flores ble utvist for denne fellingen av Chelseas Andre Schürrle i april. Han var ikke like tøff da han våknet med en edderkopp i munnen i går. Foto: Paul Ellis, AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Enkelte av oss får grøsninger bare ved synet av en edderkopp av en viss størrelse.

Da er det sikker mulig å forstå at Swanseas spanske forsvarer Chico Flores ble en smule stresset da han våknet og merket noe som rørte seg i munnen hans.

- I dag våknet jeg med en edderkopp i munnen. Hårreisende! skriver Flores på Twitter.

Via mikrobloggtjenesten har han også publisert et todelt bilde: Den ene halvdelen viser edderkoppen, den andre viser hans egen gåsehud.

Swansea er for tida på treningsleir i Milwaukee i USA. Onsdag spilte de uavgjort mot meksikanske Chivas Guadalajara.

I morgen møter de Minnesota United.

16 august starter Swansea Premier League med en kamp som nok også kan gi noen ståpels: De er motstander når Louis van Gaal leder Manchester United i sin første ligakamp på Old Trafford.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer