Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

I denne kampen har Molde strupetak på AaFK

Cupvinneren er på etterskudd i Klubben.

LEDER SUPPORTERKAMPEN: Molde-supporterne har foreløpig stemt flere ganger på klubben i sitt hjerte enn Aalesund-fansen. Men når feiringa etter cupgullet legger seg i Stormen, kan det fort endre seg.Foto: EIRIK HELLAND URKE/DAGBLADET
LEDER SUPPORTERKAMPEN: Molde-supporterne har foreløpig stemt flere ganger på klubben i sitt hjerte enn Aalesund-fansen. Men når feiringa etter cupgullet legger seg i Stormen, kan det fort endre seg.Foto: EIRIK HELLAND URKE/DAGBLADET Vis mer

||| • Her kan du stemme på klubben i ditt hjerte!

(Dagbladet.no): Nederlaget i cupfinaledramaet på Ullevaal i går var nok vel så tøft å svelge for Molde-fansen som det var for en knust Mame Biram Diouf.

Fotball-lillebror Aalesund trakk det lengste gresstrået i straffesparkkkonkurransen, og mens eks-moldenser Rekdal og co feiret natta lang, dro Molde-spillerne hjem til en mer dempet mottakelse.

Men leder for Tornekrattet Eva Brit Mauseth er ikke nede for telling når Dagbladet ringer henne på en skikkelig blåmandag.

- Vi er jo slitne etter en lang helg, men da vi kom hjem til Molde i går kveld hadde vi en fin stund med utdeling av tre Kniksen-priser og hyllest av spillere og supportere, sier Mauseth.

image: I denne kampen har Molde strupetak på AaFK

- Jeg har egentlig allerede lagt cupskuffelsen bak meg, vi har tross alt hatt så mye å feire i år, sier hun.

Og Dagbladet har enda litt mer trøstenytt dagen derpå, for i Klubben i mitt hjerte-avstemminga er det Molde som har tatt kommandoen i duellen med Aalesund. Begge plasserer seg foreløpig svært nærme hverandre i topp 15, og Molde har et lite overtak på naboen i sør.

- Ja, men det er bra, der skal vi ta revansj, sier Eva Brit Mauseth lystig.

Men stemmeavstanden er liten, og det er fortsatt lenge igjen før avstemmingen avsluttes 20. november. Så Aalesund har alle muligheter til å ta innersvingen på Molde også i denne sammenhengen.

Det gjelder alle andre med en klubb i sitt hjerte også, gå inn og stem.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media