I CASTILLA-TROPPEN: Martin Ødegaard er oppført i Real Madrid Castillas tropp for neste sesong på klubbens egne hjemmesider. Foto: realmadrid.com
I CASTILLA-TROPPEN: Martin Ødegaard er oppført i Real Madrid Castillas tropp for neste sesong på klubbens egne hjemmesider. Foto: realmadrid.comVis mer

I det stille kan Real Madrid ha offentliggjort Ødegaards framtid

- Et viktig og klart tegn.

(Dagbladet): På Real Madrids offisielle hjemmeside står Martin Ødegaard nå oppført som en del av Castilla-troppen foran 2015/2016-sesongen. B-laget til den spanske storklubben starter serien i dag med hjemmekampen mot Ebro.

Det oppgjøret vil Ødegaard spille, og nå tyder det meste på at nordmannen ikke blir lånt ut til en annen klubb, men heller blir værende i Real Madrid-systemet.

- Informasjonen jeg sitter på forteller at Ødegaard blir en del av Castilla denne sesongen, sier Goal.coms Madrid-korrespondent Alberto Pinero til Dagbladet.

- Viktig tegn Pinero har fått med seg at Ødegaards spillerprofil er offentliggjort blant Castilla-lagets medlemmer. Og det tar ikke Madrid-korrespondenten lett på. Han påpeker at klubben ikke har for vane å offentliggjøre noe som helst uten at det ligger en avgjørelse bak.

- At Real Madrid har inkludert spillerprofilen hans blant Castilla-lagets medlemmer, er et viktig og klart tegn. Noen vil kanskje oppfatte det som et svakt tegn, men det er bevist at hjemmesiden kun gjør den type endringer når noe har blitt gjort offisielt, sier Pinero.

Om ikke det skulle skje noe ekstraordinært i løpet av den neste uka, betyr det at 16-åringen fra Drammen går løs en ny sesong under Zinedine Zidanes' ledelse. Samtidig vil han bli lagkamerat med Zidanes' sønn Enzo, som ble gjort til kaptein tidligere i sommer.

- Trives i Madrid Etter 0-0-kampen mellom Vålerenga og Real Madrid 9. august, antydet også Ødegaard at han ville bli værende i den spanske hovedstaden. Der er han sikret en uhyre god treningshverdag sammen med klubbens A-lagspillere. Det gjør at 16-åringen ikke har hastverk med å gå på utlån til en klubb for å få regelmessig spilletid for et førstelag.

- Jeg trives godt i Madrid, jeg. Det er det magefølelsen min sier, fortalte Ødegaard da på spørsmål om hvor framtida lå.

- Hvis ikke Real Madrid tar en U-sving før overgangsvinduet stenger, blir Ødegaard værende i Castilla, sier Goal-journalisten Pinero nå.