I det stille kan Real Madrid ha offentliggjort Ødegaards framtid

- Et viktig og klart tegn.

I CASTILLA-TROPPEN: Martin Ødegaard er oppført i Real Madrid Castillas tropp for neste sesong på klubbens egne hjemmesider. Foto: realmadrid.com
I CASTILLA-TROPPEN: Martin Ødegaard er oppført i Real Madrid Castillas tropp for neste sesong på klubbens egne hjemmesider. Foto: realmadrid.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På Real Madrids offisielle hjemmeside står Martin Ødegaard nå oppført som en del av Castilla-troppen foran 2015/2016-sesongen. B-laget til den spanske storklubben starter serien i dag med hjemmekampen mot Ebro.

Det oppgjøret vil Ødegaard spille, og nå tyder det meste på at nordmannen ikke blir lånt ut til en annen klubb, men heller blir værende i Real Madrid-systemet.

- Informasjonen jeg sitter på forteller at Ødegaard blir en del av Castilla denne sesongen, sier Goal.coms Madrid-korrespondent Alberto Pinero til Dagbladet.

- Viktig tegn Pinero har fått med seg at Ødegaards spillerprofil er offentliggjort blant Castilla-lagets medlemmer. Og det tar ikke Madrid-korrespondenten lett på. Han påpeker at klubben ikke har for vane å offentliggjøre noe som helst uten at det ligger en avgjørelse bak.

- At Real Madrid har inkludert spillerprofilen hans blant Castilla-lagets medlemmer, er et viktig og klart tegn. Noen vil kanskje oppfatte det som et svakt tegn, men det er bevist at hjemmesiden kun gjør den type endringer når noe har blitt gjort offisielt, sier Pinero.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.