I disse utbombede ruinene skulle United-spillerne bo

Flere drept to dager før Manchester-lagets ankomst.

SPILLERHOTELLET: Manchester United-spillerne skulle ankomme dette hotellet, Ritz-Carlton i Jakarta, Indonesia, på søndag. I natt ble det rystet av et blodig bombeangrep. Foto: AP/SCANPIX
SPILLERHOTELLET: Manchester United-spillerne skulle ankomme dette hotellet, Ritz-Carlton i Jakarta, Indonesia, på søndag. I natt ble det rystet av et blodig bombeangrep. Foto: AP/SCANPIXVis mer

(Dagbladet.no) Spillerhotellet til Manchester United i Jakarta ble i natt utsatt for et blodig bombeangrep.

Laget skulle etter planen spilt en treningskamp mot et indonesisk lag og de skulle sjekke inn på hotellet Ritz-Carlton på søndag. Nå er kampen avlyst, skriver United på sin hjemmeside.

Manchester United befinner seg nå i Kuala Lumpur, og det er foreløpig ikke klart hva laget gjør videre. Ifølge Uniteds informasjonsavdeling jobber klubben og kamparrangørene med å få til en kamp utenfor Indonesia i stedet.

- Våre tanker går nå til alle som er rammet av angrepet, skriver United.

United åpner Asia-turneen i Malaysia. Fotballstjernene landet i Kuala Lumpur, Malaysia i dag tidlig, lokal tid. Engelskmennene har sendt en sterk tropp til Asia og med på flyet var stjerner som Michael Owen, Wayne Rooney, Rio Ferdinand, Paul Scholes og Ryan Giggs.

Alle de 100 000 billettene til mandagens kamp var ifølge BBC revet bort, men nå får ikke den indonesiske fansen se de engelske heltene sine.

Det var klokka 07.30 lokal tid at en serie bombeeksplosjoner rystet den indonesiske hovedstaden og hotellene Ritz-Carlton og Marriottt.

Situasjonen er svært uoversiktlig, men det meldes om minst ni døde og 50 skadde, skriver AP. Flere av disse er utlendinger.

En norsk kvinne ble lettere skadd i bombeangrepet.

I MALAYSIA: Sir Alex Ferguson og hans Manchester United ankom i morges Kuala Lumpur. Foto: AFP
I MALAYSIA: Sir Alex Ferguson og hans Manchester United ankom i morges Kuala Lumpur. Foto: AFP Vis mer