I ekspress-fart før seriestart

HARØY/SUNNMØRE (Dagbladet): Molde- Moss 5- 0. På Molde-treningene straffes støttepasninger med frispark. Ekspressfart framover gir seg utslag i mål, mange mål.

- Vi spiller mer gjennombruddshissig enn noen gang, sier midtbanesjefen Daniel Berg Hestad.

- Jeg føler vi kan bruke to helt forskjellige angrepsrekker uten å merke forskjellen. For meg er det en drøm å ha så hissige angrepsspillere, sier Berg Hestad.

Moss ble nedsablet 5-0 i går med fem forskjellige målscorere. Trond Andersen, Andreas Lund, Geir Televik, Odd Inge Olsen og Jo Tessem scoret i går. Spesielt vil Odd Inge Olsens drømmescoring fra 20 meter bli husket av alle - unntatt mossekeeperen, som bare kunne se etter praktskuddet.

Ny bane

- I dag humpet og gikk det greit på en vrien bane. Vi gleder oss som unger til å ta i bruk nystadion på Reknes 18. april med fullsatte tribuner, sier Berg Hestad.
For han blir det kort mellom høydepunktene i år. EM-sluttspillet og god standard i de første seriekampene kan bane vei til VM-troppen.

- Jeg føler jeg er nær en plass, men tenker ikke på det nå. Det er så mye som skal skje før juni, sier moldespilleren.

Uten problemer

- Vi har vunnet mye i treningskampene, men har fortsatt null poeng i serien. Det er betryggende å se at ting fungerer. Jeg nekter å tro vi får problemer framover i år, sier trener Erik Brakstad.
I går vant Molde uten Pål Lydersen, Knut Anders Fostervoll og Trond Strande. Likevel fikk Moss bare et par halvsjanser.

<B>IDOL:</B> Daniel Berg Hestad er midtbanesjefen i Molde. Det har også ungdommene skjønt, som stormet banen for å få en signatur i går.