-  I en klasse for seg sjøl

På rekordtid har Tommy Svindal Larsen fått heltestatus hjemme på Odd Stadion. Nå sikter han seg inn mot videre spill på landslaget.

SKIEN (Dagbladet): Tommy Svindal Larsen har vendt hjem fra Nürnberg etter tre år i tysk toppfotball. I en alder av 32 er det imidlertid ikke som hjemvendt fotballpensjonist.

-  Så lenge jeg er motivert for å spille, og kan gjøre det med entusiasme, er alder ikke noe hinder, sier han.

I går bidro han sterkt til å banke Fredrikstad med landslagsassistent Stig Inge Bjørnebye på tribuneplass.

Spill i norsk tippeliga er bra, men det er landslagstroppen som er målet videre. Forrige kamp var mot Costa Rica. Det skal ikke bli den siste i den sentrale midtbanerollen. I hvert fall ikke hvis trener Arne Sandstø skal bestemme.

-  Tommy er helt fantastisk. I dag var han i en klasse for seg sjøl. Han skapte mange sjanser og var konstant på løp, sier Sandstø.

-  Kampen mot Bodø/Glimt er tilbakelagt. I dag var vi opptatt av å trykke på de riktige knappene, og fokusere på de riktige tingene. Vi er flinke til å evaluere oss sjøl. Og det gikk bra. Dette var årsbeste for vår del.

I Fredrikstads garderobe var stemningen nedtrykt. Etter gullsmaken mot RBK i forrige runde, var det tilbake til virkeligheten i går.

-  Vi ble regelrett rundspilt i andre omgang, sier assistenttrener Per Egil Ahlsen.

HJEMVENDT HELT: Tommy Svindal Larsen var klart banens beste mot Fredrikstad.