- I etterkant ser han kanskje at det så dumt ut

Riise om Bellamys golfkølle-feiring.

(Dagbladet.no): Craig Bellamys feiring etter å ha scoret utlikningsmålet mot Barcelona opptok mange i går kveld. Med John Arne Riise som tilskuer tok «The Nutter with the Putter» rennafart og simulerte et golfslag, som en respons på det voldsomme oppstyret etter Liverpools skandaletur til Portugal.

Meningene om feiringen var delte. The Times mente feiringen «kanskje var litt smakløs - med klare referanser til våpenet han brukte da han angrep Riise etter fyllefesten i Vale Do Lobo».

Andre mente Bellamy bare var morsom, selv om manager Rafael Benitez neppe var blant dem.

Ikke sart

Bildene etter 1-1-målet viser at John Arne Riise har et skjevt smil om munnen mens Bellamy utfører sin perfekte drive. Etter kampen var han ikke så lysten på å kommentere Bellamys feiring.

I stedet nøyde han seg med å konstatere at det var skjebnen som hadde bestemt at nettopp de to skulle senke Barcelona.

Overfor TV 2 medgir han likevel at han ikke var overvettes begeistret for Bellamys markering.

- Kanskje han i etterkant ser at det så dumt ut. Men jeg tar meg ikke nær av det, sier Riise til kanalen.

IKKE LANGSINT: John Arne Riise studerer Bellamys feiring etter 1-1-målet mot Barcelona. Nordmannen medgir til TV 2 at han ikke var spesielt begeistret. Foto: Digitalsport
IKKE LANGSINT: John Arne Riise studerer Bellamys feiring etter 1-1-målet mot Barcelona. Nordmannen medgir til TV 2 at han ikke var spesielt begeistret. Foto: Digitalsport Vis mer

Bellamy tok i går kveld til orde for at hele golf-historien var overdrevet, og at det var derfor han feiret som han gjorde.

- Jeg ga dere nyheten, det er min feil, men det har ikke vært noe problem internt. Vi har trent sammen hele uka. Dere vet hvordan manageren er og hvor streng han kan være. Hvis det hadde vært et stort problem ville jeg ikke spilt. Det er ikke mer å bekymre seg over, sa Bellamy.

• Din mening: Var Bellamy morsom eller smakløs?

<B>TAKK FOR MÅLET:</B> John Arne Riise og Craig Bellamy scoret hvert sitt mål mot Barcelona.
<B>TA DEN:</B> Craig Bellamy demonstrerte at han har bra kraft i svingarmen.