I fengsel for å banke Sol-hetser

Sol Campbells storebror må i fengsel i 12 måneder fordi han grisebanket en student som påsto at Arsenals landslagsstjerne er homofil.

LONDON (Dagbladet): Mark Golstein (26) ble slått bevisstløs og lå tre dager på sjukehus med brukket kjeve etter at John Campbell (34) mistet kontrollen. Han gikk amok med nevene som følge av Golsteins påstander om Sol Campbells legning under en fotballtrening.

I går ble John Campbell funnet skyldig. Dommer David Richardson sa:

-  Jeg har forstått at du blir frustrert når folk plager deg med kommentarer om broren din. Men det kan ikke rettferdiggjøre å angripe folk med slag og spark. Slikt skal løses med ord.

John Campbell har hele tida nektet for alt, og har påstått at han bare forsvarte seg sjøl etter at Golstein slo først.

Golstein benekter at han har slengt med leppa - og at han har slått. John Campbells advokat sa at klienten hans hadde «snudd det andre kinn» til i flere år.

-  Han nå har gjort skam på både familien sin og ironisk nok sin yngre bror, hvis rykte han slåss for å forsvare, sa advokaten.

 Sol Campbell bor for øvrig sammen med en kvinne, men har hatt det tøft i samlivet det siste året fordi han har blitt pappa til en gutt - med en annen kvinne.

BLE HEVNET: Sol Campbell i klinsj med Charltons Kevin Lisbie.