Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- I ferd med å bli Nordens største idrettsmann

Thor hylles av kommentatorer.

UTROLIG PRESTASJON: Oksen fra Grimstad slutter aldri å imponere. Foto: AFP PHOTO / LIONEL BONAVENTUR AFP PHOTO / PASCAL PAVANI
UTROLIG PRESTASJON: Oksen fra Grimstad slutter aldri å imponere. Foto: AFP PHOTO / LIONEL BONAVENTUR AFP PHOTO / PASCAL PAVANI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er snart på tide at vi bytter ut navnet «oksen fra Grimstad» til noe mer passende, som fjellgeita eller pumaen fra Grimstad. Thor Hushovd hylles over hele verden etter triumfen i Lourdes i dag.

- Thor Hushovd begynner å ligne den største idrettsmannnen i Norden. På tvers av alle genrer. Stor mann, stor atlet, melder Flemming Fjeldgaard fra Berlingske Tidende på Twitter.

- Idrettshistorie, sa Dag Otto Lauritzen under sending.

- På en skala fra 1-10 var dette en klar tier, sa trener Atle Kvålsvoll.

- Jeg syns Thor Hushovd viste hvorfor han ble verdensmester. Utrolig løp, skrev Mark Cavendish på sin Twitter-profil.

- Det er vanskelig å sette ord på det Thor Hushovd gjør i dag. Jeg var helt svett og kald da jeg så innspurten, sier syklist Ole Gabriel Rasch til Dagbladet.

Sinnsyk motor Det er vanskelig å ikke la seg imponere over Hushovd, og gang på gang tar han fram krefter man ikke trodde fantes. Lagkamerat i Cervélo TestTeam, Ole Gabriel «Gabba» Rasch, var ikke så overrasket.

- At han kunne gjøre noe slik trodde jeg ikke var umulig. Han har en sinnsyk motor, sier Rasch.

Rytteren kjenner Thor Hushovd godt og vet hvor flink Hushovd er til å hele tiden sette seg nye mål.

- Det er en side han hadde også da han var ung. Han har alltid vært slik, sier Rasch.