SOSIALE MEDIER: Marisa Mendes (25), datteren til superagent Jorge Mendes, har fått ansvaret for å holde Cristiano Ronaldos 250 000 000 følgere oppdatert på sosiale medier. Foto: Instagram / Marisa Mendes
SOSIALE MEDIER: Marisa Mendes (25), datteren til superagent Jorge Mendes, har fått ansvaret for å holde Cristiano Ronaldos 250 000 000 følgere oppdatert på sosiale medier. Foto: Instagram / Marisa MendesVis mer

I fjor gikk romanseryktene. Nå har Marisa (25) fått ansvaret for Ronaldos 250 000 000 fans

Har ansatt datteren til superagenten.

(Dagbladet): Det er hevet over enhver tvil at Cristiano Ronaldo er en av verdens absolutt beste fotballspillere. Han er også en av verdens mest kjente.

Portugiseren har en enorm tilhengerskare, og om man legger sammen de som følger ham på Twitter, Facebook og Instagram nærmer man seg nå en kvart milliard.

Et slikt enormt nedslagsfelt bringer også med seg mye makt og innflytelse, og ifølge AS har Ronaldo nå ansatt 25 år gamle Marisa Mendes til å håndtere publisering i alle sosiale medier.

Tett forhold

Navnet til Marisa har neppe bare blitt trukket opp av en hatt. Hun er nemlig også datteren til Jorge Mendes, Ronaldos agent og en av de mektigste personene i fotballverden.

Ronaldos begeistring for landsmannen er ingen hemmelighet. Han har tidligere uttalt følgende om agenten: «En god mann.. en ekte venn.. et utrolig menneske».

Det nære forholdet mellom de to ble også trukket fram i fjor da BBC skrev at Ronaldo hadde kjøpt en gresk øy i bryllupsgave til Mendes.

Mendes har også en rekke andre stjerner på klientlista si. Deriblant José Mourinho, Radamel Falcao, James Rodriguez, Diego Costa og David de Gea.

Romanserykter

Det har også tidligere vært skrevet om Ronaldos forhold til agentens datter, men da var det snakk om at de to hadde innledet et romantisk forhold.

Blant annet Mirror og International Business Times beskrev det som at de to var uadskillelige.

Spekulasjonene gikk til slutt så langt at begge til slutt måtte gå ut og avkrefte at det var noen form for substans i ryktene. Det skriver AS.