I fjor høst herjet de sammen for landslaget - nå sitter begge på tribunen

King og Elyounoussi.

GODE TIDER: Joshua King (t.v.) og Tarik Elounoussi (i midten), her sammen med Mats Møller Dæhli, storspilte for landslaget i fjor høst. Nå sliter de i klubblagene sine. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
GODE TIDER: Joshua King (t.v.) og Tarik Elounoussi (i midten), her sammen med Mats Møller Dæhli, storspilte for landslaget i fjor høst. Nå sliter de i klubblagene sine. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Veien fra suksess til fiasko - eller omvendt - i fotballen kan være særdeles kort, og det er - uheldigvis for Norge - Joshua King og Tarik Elyounoussi gode eksempler på.

De to angrepsspillerne herjet for Per-Mathias Høgmos landslag i fjor høst. King scoret to i 3-0-seieren over Malta borte, mens Elyounoussi scoret det ene da Bulgaria ble slått 2-1 på Ullevaal.

På tribunen Et år seinere er situasjonen helt annerledes for landslagsduoen. Ingen av dem var engang i troppen da Bulgaria ble slått borte og Kroatia sensasjonelt ble banket 2-0 på Ullevaal.

Bakgrunnen er skader og det faktum at begge sliter i klubblagene sine.

King fikk tillit i Bournemouth innledningsvis denne sesongen etter overgangen fra Blackburn i sommer, mens Elyounoussi, som tidligere har fått en del spilletid i Hoffenheim, har sittet på tribunen i Bundesliga.

King har fått fire kamper for «The Cherries» så langt, men er blitt tatt av banen i samtlige etter å ha slitt voldsomt med å levere. I forrige hjemmekamp i Premier League, mot Sunderland, var ikke Oslo-gutten engang i troppen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.